Print Friendly, PDF & Email

Gud, jag är så arg när jag gravid. Jag kan gå ifrån 0 till 100 på en millisekund och det är som jag har absolut NOLL över till bullshit. Den enda som får bullshitta är JAG.

Så vad passar bättre än en arg lista? inget.
walter-april-2016-vid-matbordet-9

Min äckligaste mat:

Allt det jag äter nu för tiden. Jag är inne i en jobb period som är krävande som tusan och det betyder att jag inte hinner laga mat. Så till frukost äter jag rostat bröd. Till lunch köper jag en bagel, till middag äter jag rostat bröd igen.. idag är det dag tre på 100% bröd diet och det gör mig så SUR. Det är inte ens gott bröd! Jag hoppas att det är en OK för ninjabebisen om jag sköljer ner det med en prenatal. Annan mat som är äcklig är överkokad pasta, all mat som serveras i för mörka rum. Sallader som inte gjordes nyss. All kall mat är egentligen äcklig. Sen gillar jag inte mat som innehåller helfabrikat. Som typ smördeg och snusk. Kan verkligen skriva om äcklig mat hur länge som helst. Blir alldeles varm av tanken på äcklig mat.

Hatväder:

För varmt eller för kallt. Eller när det skiftar och det är kallt på morgonen och sen blir varmt. AVSKYR det.

Värsta personlighetsdragen:

Har väldigt lite tålamod med människor som pratar och pratar och pratar utan att säga något. Då kan man vara tyst. Älskar när det är tyst. Eller när någon är på dåligt humör och låter det gå ut över alla andra men inte fattar det själv. Jag är tyvärr en sån typ själv ibland, mot familjen, inte bra. Men de som inte har vett att skärpa sig för andras skull stör jag mig enoooormt på.

Sämsta musiken:

Musik som hörs och inte kan ignoreras som all musik som folk lyssnar på in public spaces utan att ha på sig hörlurar.

Då tappar jag humöret helt och hållet:

När jag är gravid? Blev så arg på KC häromdagen att jag ville flytta hem till Sverige. Anledningen var att han var 40 min sen hem. Eller när folk bestämmer över mig utan att kolla med mig först. Har lite svårt för auktoriteter ibland. Typ TSA nissar, vissa chefer, och uttryck.

walter-april-2016-vid-matbordet-40

Lyckliga familjen

Värsta tiden på dygnet:

Efter lunch när man jobbar. Eller att vakna på natten av skrik.

Mitt sämsta humör:

Just nu är jag på ett himla humör efter det där mailet. Men annars är det nog att jag inte kan vara arg ifred på KC, jag måste alltid säga vad det är som stör mig innan jag kan släppa det. Vad bra det vore för oss om jag bara kunde inte säga vissa saker.

Sämsta grejen jag äger:

Just nu hela min garderob som är för liten och alla kläder är för trånga och det gör mig ARG.

 

11 Comments

 1. Pingback: Sur. - Looking for saraLooking for sara

 2. ÄSch, det är okej att vara arg, vi är så himla duktiga på att skyffla undan våra känslor under matten. Bättre att leeeeeva ut dom så går man inte och puttrar i 10 år 😀

 3. Tack för att du är mänsklig! Skönt att höra att det inte bara är jag som går omkring och är sådär jädra arg som gravid…. Jag har ett temperament annars också men det är verkligen sju gånger värre nu. Det går precis som du beskriver från 0-100 direkt och jag kan omöjligt hålla mej från att låta det komma ut haha. Äter också en himla massa snabba carbs som jag annars håller mej ifrån, bröd, scones, pizza, pasta – ja det mesta som är vitt och mjukt helt enkelt. Försöker väga upp med en grön juice och en frukt då och då. Kan ju hoppas att det hjälper!

 4. Hej Linnéa! Det är ju lite roligt att du lagt upp två världsglada bilder på dig själv och din familj till detta arga inlägg.. heh. Så lite glädje finns det nog någonstans, eller? 🙂

  Jag tycker det är skönt med din blogg – att du låter det arga och sura finnas där. Då känner inte jag mig så ensam som också får utbrott på min man ibland.

  Jag vill tipsa om en sak också. Sveriges Radios Radioföljetong “sommarleken”. Min månadsgamla bebis blir helt lugn när vi lyssnar på den tillsammans. Kanske är det göteborgskan han gillar? (Jag är från Göteborg). http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=1111&artikel=6513492

  Hoppas du får en trevlig dag, trots allt!

 5. Jag var ju också asarg hela graviditeten och Nils är asglad. Jag tänker att all ilska sögs ur honom.
  Dessutom åt jag ju ingenting så ninjabäbisen klmmer bli helt perfekt på bröd och ilska

 6. Hang on in there! This too shall pass. Här är en till som är ilsken över sina objectives för FY 2017 som är helt absurda. Tänkte lugna mig lite innan jag lägger fram detta inför min manager.

  xx

Write A Comment