Print Friendly, PDF & Email

Om tre timmar checkar jag ut ifrån jobbet. Wiiihooo! I kväll kommer vi ta WK till sin 18 månaders checkup, panikpacka, träffa var housesitter och städa hela huset. PANIK. Sa no time for bloggen, istället önskar jag dessa inlägg ifrån er!

 

Jag vill läsa om vad Annika lärde sig av Dali Lama.

Jag vill läsa mer  ifrån Alex om hur läkarna i Tyskland är. Och mer om kollodialt silver!

Jag vill läsa om vad Annika känner och kände om att flytta hem. Är Sverige allt de trodde att det skulle vara? Har några saker varit bättre eller svårare än förväntat?

Jag vill läsa om Sara och hur hon blev en så bra fotograf, och hennes bästa foto tips såklart!

Jag vill läsa IngenKatts bästa pärontips. I alla kategorier. Hehe

Jag vill läsa mer om Marias nya minimalistiska livsstil.

Jag vill veta vad Johanna tänker på när hon springer så himla långt?

Jag vill veta hur tankarna om barn är hos The Stories We Tell.

Jag vill ha äktenskapstips ifrån Mirijam.

Jag vill läsa hur man synkar sina måltider när man arbetar i skift ifrån Mikaela.

Jag vill läsa allt ifrån denna blogg. Har precis börjat och tycker den är så himla himla fin.

 

 

 

Hittade det har fotot pa oss.. jisses vad LITEN han var!! a 2009.

Capture!!

13 Comments

 1. Hoppas ni haft en härlig semester, och att resan gått bra!
  Tack för länktipsen, vilka härliga bloggar att lägga till i min redan långa lista!

 2. Pingback: Läkare i Tyskland – Tjejsnack by Alex

 3. Åh vilken fin och rolig blogg!! Hittade precis hit och har tillbringat ett antal timmar med att läsa olika inlägg, helt fast! Vad kul och spännande att få följa ditt liv i USA och få höra om alla otroligt fascinerande skillnader. Blev själv rejält USA-avtänd när jag såg Where to invade next med Michael Moore i våras.. :-/ Mitt USA-gillande fick sig en riktig törn vill jag lova, även om jag fattar att filmen är rejält tillskruvad.
  Jag har själv två killar (3&6 år) och läser med intresse dina sömninlägg (eller bristen på sömn..) och känner att det faktiskt är ok att vara VÄLDIGT trött när man har barn som väcker en åtta gånger/natt, år efter år.. Och hur det påverkar relationen till ens partner, oh my!
  Kram och det ska bli superkul att följa dig!

 4. 1) BRA IDÉ att önska inlägg 2) Blev alldeles varm om blogghjärtat för att jag fanns med på din önskelista 3) Ska leverera! 4) Ha en fantastisk semester. <3

 5. Ha en jättefin resa! Jag ska skriva lite mer om Dalai Lama-lårdomarna – måste bara vänta tills hjärnan inte längre är rent potatismos efter att ha avslutat det senaste jätteprojektet och skickat in…. och så kanske vi kan försöka ses när du kommer tillbaka från Sverige igen. Skulle vara så roligt.
  Kram

 6. där fick man ju massa länktips, blev himla nyfiken på flera av dem 😉 tack tack <3

Write A Comment