Print Friendly, PDF & Email

Screen Shot 2016-04-25 at 20.52.08

Målbild. Att fira med öl och en glad man efter 30 dagar!

OK.. jag har suttit och filat här.

ÄLSKAR dessa ifrån Annika och just nu tänker jag att vi gör denna. 3000 squats och 1000 pushups på 30 dagar! Du behöver inga redskap. Det går snabbt, iallafall i början, och det är ett rätt schysst mätbart sätt att ta sig fram. Du kommer känna en grym skillnad från dag 1 till dag 30.

Nytt för denna gång är att du kan göra en buyout.. för jag vet att ibland vill man bara inte, eller man hinner inte. Och hamnar man bakom så är det lätt att bara ge upp och sluta. 

 1. Antingen genom att ersätta squatsen med en löptur, spelar ingen roll hur lång eller kort.
 2. Eller genom att göra en meditation, längre än 5 min.
 3. Eller genom att köpa dig ut. Du får helt enkelt donera 25 sek för varje missat träningspass till valfri org. Rädda barnen. UN. You name it.

Vad tycker ni? Är ni med? Dra i hop ett par vänner och gör det ihop! I så fall börjar vi den 1a Maj och kör med veckorapportering som ske häääär!

 

squats-pushups-challenge-intro

16 Comments

 1. Pingback: Kvällstankar - Linnéa i USALinnéa i USA

 2. Frida Karlsson Reply

  Jag är med på utmaningen Precis vad denna sladdriga mammakropp behöver för att komma i form!

 3. Mamma Britt-Marie Reply

  Jag är på tillammans med Anna även om jag undrar om man måste köpa nya armar för att klara av alla armhävningar.

  Britt-Marie

 4. Pingback: Deltagare - Linnéa i USALinnéa i USA

 5. Åh jag vill vara med, men får kanske göra en skalad version på squatsen! Vet att jag inte klarar att göra dem ordentligt så många och då tar tyvärr min knän stryk! 🙁

 6. Åhh, låter som en kul utmaning. Får ta mig en funderare om jag pallar med en extra utmaning just nu, har fullt upp med både ny stad/land, spanskaplugg och att lära mig kitesurf… 😀

 7. Alltså, jag blir orimligt nervös av detta, kanske pga att jag kan göra max 5 armhävningar på rad… Men jag har ju påbörjat projektet Fit by 40, och nu har jag ca 10,5 månader att gå från livslång slashas till atlet. Så jag är på!!!

 8. Ok, jag är med! Måste göra nåt och det här kan jag ju inte fuska ifrån nu när jag sagt jag ska vara med

 9. Woo, jag är definitivt med. Behöver helt klart något sånt här för att komma igång efter en ganska lång dipp med noll träning.
  Min livserfarenhet säger mig att chanserna är ganska stora att det kommer att vara fler med som heter Anna, så jag använder mig därför av initial-metoden och kallar mig Anna E 🙂

Write A Comment