Försökte baka Matcha muffins på almond och kokosmjöl. Smakade vidrigt. Matcha ska man dricka som te, inte ha i bakverk. Började baka semlor i stället, första gången hade jag i 2 cups med mjölk istället för 2 dl, andra gången tog jag ut dem för tidigt ur ugnen så nu ligger de som en platt, väldigt kompakt pannkaka på plåten. Hatar att baka. HATAR. Något som vill ha min kitchenaid så jag slipper se den?!!

_DSC0920

Dessa bakverk skall kan du få smaka, om du tror att jag kan baka. Är du min vän så får du gå, är du dum så får du två. Hepp!

7 Comments

 1. Jag tar din kitchenaid! Jag bakar utan köksassistent, eller snarare, jag engagerar min man till degknådning. Mycket smidigt. 🙂 Han skulle nog bli glad av en kitchenaid. Vad skulle det kosta att skicka den till Boston?;)

  Trist med dåligt bakresultat! Nästa gång går det bättre.

 2. Lugn mina första år som bakande var ren katastrof. Men övning ger färdighet och bakning är en exakt vetenskap man kan inte baka på en höft och blanda allt möjligt följ recept och använd maskinen
  Kram

 3. Haha! Kommer ihåg när jag bakat lussebullar och hade med på picknick och någon frågade “Har du med dig tjockpannkaka?”

 4. Asch, tråkigt! Skulle hemskt gärna befria dig från din KitchenAid om det hade varit lite smidigt för mig att göra det 🙂 Ändå lite nyfiken på att testa matchamuffinsen själv, har ändå ätit både matchaglass och matchamousse så jag kaaaanske skulle gilla det. Finns receptet någonstans på the internetz?

  Och semmelbullar har jag fått för mig är episkt svårt, hur får man dem sådär luftiga och fluffiga liksom?

 5. Ah trostkram. Inte alls roligt nar det man gor blir misslyckat.

Write A Comment