Efter en hel del önskemål så lägger jag ut vårt excelsheet med vår budget. Jag vågar inte säga att den är helt bulletproof, men den är rätt detaljerad och väldigt enkel att ändra, lägga till eller dra i från ny utgifter.

Här kan ni ladda ner den. Ladda ner och fyll i era utgifter och inkomster. Plätt lätt!

Är det något som saknas? Hojta så fixar jag!

Edit: Det ser lite konstigt ut i Google Doc, lite som om jag har använt en helt värdelös font. Jag har gjort denna budget i Excel for Mac, med font Avenir Next, (se nedan), ser det helt fel ut så ändra bara font så borde det vara back on track.

Gott Nytt Åååår!

Andra inlägg om budget:

  1. Budget smudget
  2. Budget forts.. 
  3. Budget in the making.. 

 

Screen Shot 2015-12-30 at 12.01.39

4 Comments

  1. Ooh jag är lite nördig och tycker det är kul med budget! Vilket troligen är bra då jag 2016 kommer gå från FN anställd i billiga Asien till arbetslös ensamstående enbarnsmor i Sverige. High five på den… 🙂

  2. Superbra! Men borde inte total cash flow (pengar in – pengar ut) vara 100 – 45 = 55 och inte 100+45. Eller hur tänker ni? Jag kan dock inte öppna i excel för jag har inte det så kanske bara i google docs det ser konstigt ut.

Write A Comment