_DSC0545

_DSC0541

Halloween blev precis vad jag hade hoppas på! The stars aligned och WK tog till och med en eftermiddags tupplur innan vi drog på trick or treat. Han var glad och jag och Casey var peppade till tusan. Jag ÄLSKAR Halloween och blir alltid så imponerad av alla grannar som lägger ner så mycket energi på att dekorera sina hus. 

Jag gjorde en rullator till WK av PVC pipes och mini tennisbollar. Beställde fluga och glasögon ifrån Etsy och ballonger med helium kom ifrån Party City. Jag hade Ursöta skor med men det var som att doppa en katt i vatten att försöka få på dem på WK. 

Halloween med barn är så SJUKT mycket roligare än att vara på fest. Trodde aldrig att jag skulle säga men det men där är jag alltså nu. Helt förlorad. 

Vad gjorde ni? 

_DSC0528

_DSC0531

_DSC0548
_DSC0543

 

 

25 Comments

 1. Men så otroligt söt! Kan tro att det är himla roligt tillsammans med barn 🙂 Hos oss blev det en trerätters middag med några vänner, det var fint det också 🙂

 2. Meeeeen hur fiiiin var han!!?? Sån perfekt utstyrsel för Halloween, speciellt som att han precis börjat gå eller hur? En stadig kostym för honom. Så söt!

 3. Dessa foton känns som att dom kommer direkt ifrån little humans of new york <3 helt fantastiska . Vilken fantastisk klädsel . Sen kan det även vara så att du har den sötaste ungen jag någonsin skådat . <3

 4. Ball outfit!! Haha. Jag firade inte halloween alls, har liksom inte lärt mig än bara? Men vi var ju i Skåne och hade det fint där.

 5. Men så sött! Håller helt med om att Halloween är galet mycket roligare nu när vi har barn. Klädde ut min 10-månaders till Tintin & ägnade dagen åt att dö söt-döden.

 6. Jag dööööör! 🙂 Så gulligt!

  OT, men måste bara säga: vi jobbar inom samma branch du och jag, men jag i Sverige (kanske därför plus att jag läser din blogg och min dator kommer iåg det som Linked in alltid tycker vi ska connecta :)). Idag bokade jag en forskare från din arbetsplats som ska komma hit till min! 🙂 Hon finns inom statskunskap hos er. Kul, då tänkte jag på dig. 🙂 *försöker att inte låta som en stalker*

  • HAHAHA men vad roligt! Da ska jag halla utkik om du rekommenderas till mig! Tufft!! Vad ska hon prata om?

 7. Himla söt WK är i sina kläder!

  Halloween har aldrig varit min grej. Tycker om allhelgona i och med att man går och tänder ljus på, i mitt fall, minneslunden.

  Men kan verkligen se grejen med halloween och barn, godis, utklädnad, gemenskap osv!

  Ja de blir till skaffa ungar nu för min del nu då… 😉

 8. Alltså, din son är nog ta mig tusan det sötaste barn jag någonsin sett!! ( utöver mina egna ;))

 9. Asså, herregud så söt han är!!!!
  Och vilka fantastiskt fina kostymer. Gillade er French Kiss också. Jag är bara så imponerad!
  Själv köpte jag en färdigsydd apkostym på kinesiska amazon… Ha ha ha!
  //Johanna

 10. Omg, lööööv it! Halloween är m y c k e t roligare när man har barn! I år blev det både barnhalloween och vuxenhalloween då jag först fixade klassfest m halloweentema för Elias och hans klass inför höstlovet, och sedan gick på vuxenfest på själva Halloween eftersom gossebarnet var hos sin pappa.

 11. Så söt och rolig utklädnad! Älskar själv maskerad så om vi har tur att få barn i framtiden så ligger de i riskzonen för en massa utklädnader 😛

Write A Comment