Idag blir Walle-Kalle 12 veckor, (inte tre månader som jag skrev på insta… Mattesnille) WK firade sin tre månadersdag med att fälla sin första tår. Det var en sådan stor moment att jag fick stanna och ta upp telefonen att fota.  Lilla fisen, han avskyr verkligen att sitta fast i en bilstol! 

 

8 Comments

  1. Pingback: Theo 3 månader - Linnéa i USA

  2. Åh lilla Walle-Kalle! Kommer ihåg när det kom tårar ur Abbes ögon första gången, lillen, det skedde även det i bilen… Han diggar inte heller att sitta fast i bildbarnstol…

  3. alltså du kan ha den sötaste bebisen jag sett. jag är inget bebisfan – typ alls – men jag gillar att gå in här för du är härlig och din bebis är extremsöt!

    • Haha jag är smickrad! Jag är inte heller något babyfan men den hör killen gillar jag 🙂

  4. Men åh vilken fin och liten sorglig bild.
    Vill bara säga att din blogg har fått mig såå peppad på att skaffa barn (förmodligen hyfsat snart). Att få följa din resa och dina frågor och tveksamheter till den stora, stora kärleken är fantastiskt! Hurra!

    • Oh vad glad jag blir, måste skriva om HUR FANTASTISKT det är, en miljon gånger bättre än vad jag anade ❤️

Write A Comment