Jag tänkte när jag var preggo att jag inte ville att bloggen skulle bli en preggoblogg. Gick inte så bra. Och nu tänker jag att det hör inte ska bli en “kolla in min avkomma” blogg.. Men jag tror inte det kommer gå så bra heller. Ingen balansgång här inte..

Tänkte bara säga att vi var nära att bli påkörda idag. Och att jag hade velat slita tantjäkeln som körde i tusen bitar. Men det gick inte eftersom jag hade en barnvagn att hålla reda på. Dilemma deluxe. Så himla antiklimax att vilja typ döda… För att bara gå därifrån.

IMG_4969.JPG

45 Comments

 1. Pingback: Preggolistan – Linnéa i USA

 2. Skriv om precis vad du vill! Det är din blogg och jag, och säkert typ alla andra som läser, läser ju för att vi gillar det du skriver om, hur du uttrycker dej och så vidare.. och dej som person också såklart! Känns ju som att vi är kompisar på varsin sida om Atlanten liksom. Och för min del får du gärna lägga upp bilder och skriva om PRECIS ALLT som har med BabyBo att göra. 🙂
  En fråga bara: har ni nåt mer namn på pojken? Förutom BabyBo då. 😉 Han kanske får nåt mellannamn också?

 3. Åh så fin bild! Personligen så tycker jag att det är jättekul att se bilder på lilleman och höra vad du tycker/känner/upplever som mamma. När man har följt din graviditet (och dessutom suttit och uppdaterat din blogg typ hundrafemtio gånger den dagen ni åkte in, hehe) så vore det himla tråkigt att inte få följa vad som händer i ditt nya mammaliv.

 4. Ja vi vill väldigt gärna se massa fina bilder o höra hela verkligheten…både stjärnögda stunder o ilskevrål…bring it on tjejen!

 5. Äsch inte är det någon fara! Det är nått med bebisar som får nån konstig del i hjärnan min att reagera och börja oooooa och aaaaaha, kan inte fatta varför… 😛 Nä, men jag gillar din blogg oavsett för jag gillar det du skriver och tids nog börjar du nog skriva om annat också, vem vet.

  Kanske en skylt på din rygg där det står “kör för nära med egen risk!!!” och gör nån det så visa ditt basebollträ som du sen också har under vagnen! En idé..? 😛

 6. Men aahhhh, blev vi pakorda pa samma dag?? Fast min var med cykel och jag i bilen. Folk ar knappa i huvudet!!

 7. Åh jäkla tant!!! Jag ville klå upp några killar hör om dan då de fyrade av raketer rakt framför oss där vi gick med Abbe i vagnen!!!

 8. Trist med the near death incident men fantastiskt söt bild! Vilket flin 🙂

 9. Men åååh! <3 Bilder på nyfödda är ju det härligaste som finns!
  Tycker att det är jättekul att du bloggar nu efter förlossningen och under den första tiden, det är väldigt många som "försvinner" från bloggen under den tiden pga att de blir så upptagna (fullt förståeligt, men synd för oss som gärna vill läsa).

  Jättestort grattis till er! Han är superfin!

 10. men alltså bilden, HUR FIN!?
  har älskat din blogg sedan jag hitta den för något år sedan, och gör det nu med! roligt att följa det man får se av ditt liv 🙂

 11. Himla söt bild! 🙂 Ni är fina båda två!
  Tycker det är mysigt att läsa om BabyB 🙂
  En random fråga, dina tänder ser väldigt vita och fina ut – använder du någon tandblekning?

  • Ingen tandblekning, men jag provade whitening strips for nagra ar sedan. AJJJJJJ vad de gjorde ont, men det blev vitt!

 12. Men HUR gullig bild? Och jag tycker förresten att det är supermysigt att läsa om Baby Bo!

 13. Men guuuud vad fin han är!! Och du strålar!

  Jag lovade mig själv o hela världen att jag inte skulle bli en sån som la upp massa foton på mitt barn etc.

  Haha haha. Det gick ju inte, och nu har jag gett upp totalt och struntar i om folk kallar mig baby bore 🙂

 14. Klart du ska köra på titta min avkomma! På bloggen det är självklart. Dumma tant. Verkar livsfarliga bilister över där.

 15. Exakt, skriv på!! Det är dessutom superkul att läsa 🙂

  Förutom att tanten höll på at köra på er då, fyfan.

 16. Usch, vi höll också på att bli påkörda av postbilen när vi var ute på promenad i Kansas (svärisar) – jag fick bokstavligen KASTA vagnen åt sidan och upp på en gräsmatta. Postjävelstanten stannade och sa något om att det aldrig brukade gå någon där – jag vräkte ur mig en kaskad av the F-Word hit och dit och alla andra fula ord jag kunde hitta på och sen var jag helt skakig resten av dagen. Vilken otrolig tur att ni klarade er!!!!!!!

 17. Men så söt han är!! Stort grattis till er 🙂 intressant att läsa om din upplevelse. Jag kan relatera till mycket, hade också kejsarsnitt, akut. Nu är min gosse 14 år <3 och är världens bästa 🙂 njut så mycket ni kan, livet går så fort! Kram

 18. Men hur ska man kunna låta bli att skriva om nåt som upptar hela ens värld och som vänder upp och ner på hela livet? Neeej, vi hade allt blivit besvikna om du började skriva om endast träning när du har ett veckogammalt barn 🙂

Write A Comment