paleo cake

När kroppen skriker efter något onyttigt så är denna som änglasång för öronen. Som en kram ifrån en storbystad gammal dam. Som att ta av sig sina sunkiga Converse på kvällen. Som en dusch efter en camping. You get my point. Som vanligt blir jag alltid så förvånad när Paleo Treats inte smakar sågspån. Denna kanske inte ser saftig eller mjuk ut, men trust me inte några crappy foton. Den är både saftig, mjuk och otrolig god! 

Foton och recept finns HÄR. Där ser du hur kakan egentligen ska se ut.. vet inte varför min blir så …ful?

_DSC0461

Kokossocker, mandelmjöl och cacao…

_DSC0485

_DSC0478

_DSC0492

_DSC0496

_DSC0645

23 Comments

 1. Brukar titta in titt som tätt , gillar verkligen din blogg . Så genuin och fin <3 såg din kommentar precis som andra sett och jag blev bara så glad för er skull <3 kramar

 2. Hej Linnea! Vet du vart bloggaren Amanda, itsmeq, tog vägen? Hennes blogg har legat nere länge och jag saknar hennes inlägg…

  • Jag saknar dem jag med! Hon har lamnat bloggen bakom sig, den kanske kommer tillbaka i framtiden, kanske inte.

 3. Läste också din kommentar hos Cissi och är så nyfiken! Det känns ju som att jag känner dig för att jag läst din blogg så länge, så jag blev verkligen jätteglad!

  • Men oooh! Tack snalla! Ja vi ar glada och ASNERVOSA. Ska saga det har med snart, men inte an pa nagon vecka eller sa. Jobb etc.

   • Samma här så att säga 😀 längtar till du börjar blogga om det! Kram

      • Waaaaah! Nu sitter jag pa jobbet med tarar i ogonen! Fy farao vad roligt!! Forhoppningsvis kan vi prata mer oppen efter helgen! Jag vill hora allt om hur det gar/kanns for dig!!

       • Vad gullig du är! <3
        Får berätta mer när du börjar blogga om det så jag inte gör nåt dumt 🙂
        Kram

 4. Jag tycker din kaka ser supergod ut. Älskar både choklad och kokos så denna kommer jag garanterat att gilla.

 5. Oooh det var ju den jag tipsade om! Som jag var/är alldeles för lat för att själv laga och bara väntar på att bli bjuden på *vinkvink*

 6. Tycker din kaka ser minst lika fin ut, om inte finare och naturligare 😉 Den ser god ut också….får kanske ta och göra en.

Write A Comment