Screen Shot 2014-04-18 at 10.35.20

Idag är jag tacksam för att vi har skaffat något så kul med ett så tråkigt namn. Ett hemmagym. Hej 80-tal och flexbend. Men både jag och KC har slutat på CrossFit. Kanske ska skriva om varför någon dag men just nu orkar jag inte för typ sååå kul tycker jag att CF är för tillfället. Typ döden döden. …och om jag ska vara lite nostalgisk då så fan vad jag SAKNAR att tycka om CrossFit. Anywhoo, älskar att ha utrustning hemma och bara kunna löka i garaget i pyjamasen och oborstade tänder. Sunking much? Yes I am och det passar mig!

nr 3

 

0.3 hittas här

8 Comments

 1. YES. Sa jakla bra med hemma gym. Har sjalv aldrig pallat att trana med andra, sakert av andra orsaker an du (jag tycker inte om det pga att jag ar allmant grinig och sur – blir sjukt irriterad pa folk runt omkring mig, sarskilt om nagon lagger sig i min traning – och da sarskilt om det ar snubbar haha 🙂

 2. PS. Linnea, ska du inte ta och skita i tacksamheten förresten? Vi gillar ju dig som precis den otacksamma ärliga person du är!!! Why change a winning concept 🙂

 3. Gick och tänkte på det idag. Det där med CF och om att det känns att man är på ruta ett igen. Nervös inför att gå dit, feg och orolig för att inse att alla andra har kommit längre. Men så slog det mig att det inte var enbart att dom skulle vara bättre än mig, det har dom varit hela tiden. Utan det var den där rädslan att faktiskt inse att dom har blivit tajtare med varandra. Kommit varandra närmare och att man nu är den där personen som är utanför. Utanför gemenskapen, vänhänget som har varit ens liv, ens luft i 3 år.

  Det är det jag saknar med CF – känslan utav att ha vänner som bryr sig, att gå dit o snacka skit lite. Det gör man inte med folk på ett vanligt gym. Kanske därför jag också har varit extra grinig och extra nedstämd den här vintern (det har varit en svår vinter). Men jag blev nog så bränd när dom la ner CF i vintras och enbart fokuserade på den andra boxen att när väl den gamla öppnade igen i ny regim så var jag fortfarande i stadiet “slickar mina sår och har återgått till att vara osocial igen”.

  Fan! jag vill känna den där gemenskapen igen! Men jag vet inte om jag vill blanda in CF och ont i handleden och presentationsångesten igen 🙁

  Är sjukt avis på ert hemmagym! Funderar på att ta mig samman och lägga ut iaf yogamattan i extra rummet och försöka mig på lite stretching och yoga – as that will ever happen! hahaha!
  Gud saknar marklyft, hspu och hang piower cleans och lite t2b…

  Var det dips vi sa vi skulle träna på för att bli mästare på en m.u? 😉

 4. Hemmagym är bra! Träning i egen takt är bra (utom när man är lat som jag för då blir det inte mycket med den träningen).

  Jag slutade ju ashtanga yoga efter att ha snart sagt levt för det i många år. Och jag saknade verkligen att älska det, det var som ett förhållande som tog slut…jag förlorade en del av mitt liv, rutiner och socialt liv. Och var förbannad och besviken både på träningsformen och mig själv. Efter det har det varit lite si och så med min träning. Yoga tränar jag ju fortfarande men bara yin, gentle och restorative. Promenerar, simmar och cyklar gör jag men inget gör mig så lycklig som ashtangan när den var som bäst. Nu har jag just börjat på pilates – det bästa med den är att jag inte har ONT längre (har haft axelproblem och höftproblem och svag ländrygg ett bra tag) men tränar absolut inte i något lyckorus utan det känns mer som att ta vitaminer. Men jag är tacksam – jag var rädd att jag skulle bli en ledbruten medelålders tant som knaprade aspirin när det var som värst. Nu känner jag mig mer som mig själv igen!

 5. Måste bara fråga, jag hittar inte Amandas blogg någonstans, har hon tagit bort den eller bara flyttat/bytt namn? Har försökt googla lite utan resultat och insåg att det var bäst att fråga någon med koll – dvs du! Älskar ju att läsa om era liv i Denver!

  • ItsmeQ Amanda Reply

   Hej Beata! Linnea skickade att du att skrivit här.
   Jag har tagit bort bloggen ett tag. Det började med att jag behövde pröjsa för domän och hosting för bloggen och det var pengar jag inte kände för att lägga på bloggen för tillfället för jag hade inte tiiid. Snor busy med hud och livet! Så bloggen fick vänta lite, men jag kanske kör snart igen 🙂

   Då hojtar jag genom Linnea.

   Kram Kram!
   Amanda ItsmeQ

   • Jag har oxå undrat!! Men vi finns kvar o väntar tålmodigt om/när du vill blogga igen xx

Write A Comment