0.1 // 10 days of… lite jävla tacksamhet //

Det är trendigt som tuuusan att vara tacksam. 100 dagar av happiness och thankfulness “all over the place” som en viss Prins skulle säga.

Orkar inte 100 dagar. Orkar knappt en minut känns det som. PMS deluxe. Men jag kör 10 dagar tacksamhet.

Öppnar stort och enkelt med vänner. Jag är så tacksam mina fantastiska vänner. Som åker över hela vida havet och hälsar på. Som tar med sig 13 kg choklad. Som uppdaterar mig foton pa deras växande magar när jag inte kan vara med i irl, som skickar mig julkort fulla av pepp nar jag ar tokdeppig. Som hör av sig, aven fast det ar min tur, flera gånger om, att höra av sig. Som firarde min 30års dag tillsammans med mig, som bjuder in mig i deras liv med öppna armar och oppen själ. Fy farao vad viktigt det är. Jag är så inihelvete tacksam for mina vänner i Sverige, för de nya vänskaper jag har utveckat här i USA och för er som jag “met online”.

Rik som ett troll är jag i vänskaprelationer och det ar mer an vad jag förtjanar.

0.1
HÄR kan du ladda ner 0.1  om du vill ha den pa din blogg. Häng meeed, I don’t wanna to be aloone.

 

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>