Kom hem ifrån AcroYogan, slängde skorna i väggen, la mig raklång i soffan och suckade kanske jordens längsta suck… KC kom och underade vad som hänt och jag bad honom inte så vänligt, men beastämt att “håll dig på en armlängds avstånd”. Sen började jag en 15 min monolog om hur jääävla dålig jag är. Att jag inte kunde göra movements i yogan som var plättlätta två veckor innan. At jag har tom tank i bilen. Att det ska fucking snöa igen. Att jag är trött på att vara värdelös på allt. Att jag hatar hur litet köksbordet är. Att jag känner mig som ett as som klagar på allt för jag är frisk och kry och vit och fan vad mycket jävla saker jag ska vara tacksam för och ändå så känner jag mig bara sååå meeeehhhh… sen fortsätter min monolog om i säkert tio minuter till…tills KC vågar avbryta.. “Don’t kill me for saying this.. but you don’t think this is just day four of Whole30 approaching?” Och jo.. det är det ju. Så nu ska jag vara tyst.

Day 4 dawns and you tentatively step out of bed, expecting to feel like you took a strike from Thor’s hammer in the temple. Instead, your head is surprisingly clear. Your limbs all feel functional. This could be a good day! You walk into the kitchen and as you’re greeted by the smiling face of your significant other you are suddenly overcomewith the desire to punch them in the face for smiling this early in the morning. Congratulations! You’ve made it to day 4.

Vill du läsa hela tidslinjen om Whole30? Här finns den. 

8 Comments

 1. Du är för härlig Linnéa! Det är höjdpunkten på dagen, då jag går in på din blogg och hittar ett nytt inlägg.

  Du, jag läste först nu dina fina kommentarer på min förra blogg. Jag har som du vet en hobby att byta blogg rätt ofta så detta är min nya och den jag kommer uppdatera. Men tack för dina snälla ord, ja jag ska uppdatera om nätdejting och jag kan också tänka mig att börja göra playlists på Spotify om någon bara berättar hur? 😀 Och jag ska också skriva om Dagen då jag lämnade alla mjölkprodukter, har nu varit totalt mjölkproduktsfri i snart fyra månader. Life changing. Saknar dej! Sköt om dej och hälsa Casey.

 2. Låter som min PMS, skillnaden är väl att om Tobbe skulle säga något om att “du älskling… det kanske är PMS?” så hade det kommit något flygande emot honom. Just sayin.

 3. Haha åh! Min svärfar har precis börjat med Paleo och han sms:ade mig ” I want CARBS! SUGAR” efter ett par dagar 🙂

 4. Britt-marie Reply

  Underbart! Eller en släng av PMS? casey är ju bara bäst!!

 5. Hahah klockrent! Och gud vad jag känner igen mig med min kille.. (Han bor ju i USA och jag i DK) Jag bara tjatar om hur jobbigt det inte är att kunna träffa honom, att jag känner mig ensam, dålig, kan inte springa så fort som jag vill, pluggar inte osv. osv. Medan han bara är sjukt pigg och glad och duktig till träning och skola trots att han lever i en sjukt mer pressad miljö än jag gör. Åh! Livet va.

 6. Haha, klockrent.
  Det kommer att gå superbra. Tur att du har förståelse och stöttning hemma. =)

 7. Det är allt tur att din käre make är en klok och förstående man 🙂
  Det kan du hälsa honom.

 8. ulla holtman Reply

  Heja Linnea du kommer att få bättre dagar kraaaaaaaaaaaaaaam
  mormen

Write A Comment