Print Friendly, PDF & Email

_DSC0382

 

Sist svarade ni här och det var såå kul! Nu kör vi del nr 2. 

1. Pest eller kolera! Skulle du välja att:

 • Ha din sökhistoria syndlig för alla (både allt du redan sökt på och för all framtid...)

        …eller

 • Leva resten av ditt liv med att få ont i magen varje gång någon säger ditt namn?

2. Vad får dig att rysa av obehag?

3. Har du något tic?

4. Har du en speciell talang?

…………………

Här kommer mina svar..

1. Leva med att få ont i magen när någon säger mitt namn. Lätt! Skulle flytta och aldrig berätta min namn för någon.. win win. 

2. När det är hår på golv och möbler. Arrggggagaga. Döör lite när jag kommer hem till folk och det är hund/katt/människor hår överallt. Så fort jag kommer hem så tar jag av mig alla kläder och toktvättar, sist tvingade jag Casey att göra detsamma. Känner att det här KAN bli ett problem i framtiden

3. Om något är äckligt, så där så man ryser. Så måste jag knäcka fingrarna för det känns som om det sitter kvar I mig annars. Är det riktigt illa måste jag knäcka nacken också.  

4. Jag är rätt duktig på ett se hår på golv och möbler. Neeeej, inga direkta talanger här inte. Jag har iofs utvecklat en speciell teknik för att få ut den bästa smaken ur Ostbågar. Man sätter en i taget mellan framtänderna och som silar coca-cola igenom ostbågen. Döör så gott! (Knäcker ni fingrarna nu??) 

28 Comments

 1. 1. Lätt ont i magen!

  2. Vad får dig att rysa av obehag?
  Awkward moments

  3. Har du något tic?
  Nej

  4. Har du en speciell talang?
  Ja, jag är rätt bra på att hitta information. 🙂 Google/Stalker-proffs. Har du en pinsam bild från lågstadiet eller en vimmel bild från tonåren kan du med säkerhet veta att jag redan sett den eller kan klicka fram den bums. I got leverage, always 😉

 2. Oohh, älskar enkäter – och att ge alldeles för långa svar ^^

  1. Ont i magen alla gånger. Både snusk och en del oskyldigt stalkande har förekommit i min Google… Sen har folk en tendens att glömma mitt namn, så det är ändå ett mindre problem.

  2. Rysa av obehag… Precis som andra skriver är det vidrigheter som händer kvinnor, men även saker i mitt förflutna som jag skäms över – är känd för att älta 10 år gamla händelser.

  3. Oförmåga att låta händerna vara ifred; nagelbitning, pillande på örhängen och hår. Är medveten om det, har enorma problem att låta bli. Brukar även göra folk obekväma genom högljudd nackknäckning…

  4. Vad är egentligen talang – vem jämför man sig med? *behov av att alltid jämföra sig med andra* Bra ansikts- och faktaminne… Kan “vibrera” på ögongloberna och näsvingarna väldigt snabbt.

 3. 1. Väljer att visa min sökhistorik. Tror inte att jag sökt på så himla konstiga saker trots allt. Inget olagligt i varje fall…
  2. Det som får mig att rysa av obehag är att något hemskt skulle hända mina barn. Typ att dom blev kidnappade, våldtagna, mördade eller nåt. Usch ryser nu bara jag tänker på det.
  3. Tics….tycker att jag har massor. Knäcker både fingrar och tår, trots att jag själv tycker att det är skitäckligt. Följer inne i huvudet konturer av saker och ting, ritar liksom av konturer. Tycker att högerhanden är mer “värd” än vänsterhanden och måste därför göra vissa saker med höger, måste tvätta händerna när jag varit ute och handlat, även om jag bara varit i “rena” affärer som tex underklädesaffärer….
  4. Min speciella talang måste vara min kunskap om the one and only Elvis Presley. I love him!

 4. Alltså min skämströskel är så himla låg att jag nog hade valt synlig sökhistoria. Försöker tänka tillbaka på om det kan vara såååå himla farligt? Olagliga grejer? Nope. Omoraliska? Säkert 🙂

  Obehagligt: Alla sorters hud-utstickande-grejer. Som blåsor, vårtor eller böldpest. Alltså även på film och så. Eller när barnen har några oförklarliga små utslag som säkert inte är farliga någonstans, jag pallar det inte. Eller som när jag klämde min arm i ett sånt där jalusiskåp (fråga inte hur) och fick en hel radda med tunna, upphöjda ilsket röda svullnader som i vissa fall blödde liiiiitegrann. Jag var tvungen att plåstra över hela underarmen för att inte kräkas på mig själv. Nu ryser jag.

  Tic… Alltså, jag har en grej fast det är mer som en konstig tävling som jag gör varje morgon när jag ska på tåget till jobbet, jag vill vara den första som sätter foten på ett av trappstegen upp till tåget. Vilket gör att jag liksom parerar in så att jag hamnar perfekt vid en dörr när tåget stannar och ser till att knö mig fram med någon slags lugn aukoritet så att jag är först och sedan spanar jag snabbt åt höger och vänster och ser till att jag får upp foten mellan dörrarna innan någon vid de andra dörrarna hinner.

  Och ja, jag inser att jag låter helknäpp.

  Talang. Alltså, jag är så begåvad att hälften vore nog. Jag kan sjunga och mina döttrar säger att jag har världens bästa rumpskak, Beyoncé skulle behöva gå i min skola. Ingen kan äta fler kexchoklad på en kväll än jag. Jag har överböjliga leder så jag kan göra jättespännande grejer med armarna (party trick!). Jag trodde att jag var görasketasnabb på att skriva med rätt fingersättning på tangentbordet (utan att titta på händerna!) tills jag började jobba på ett it-företag med en massa kodknackande skitungar. Men jag är ändå ganska snabb.

 5. 1. Jag väljer magont, any day, anytime, det är inte så många som kallar mig vid namn så jag tänker att jag kanske kommer undan lätt ändå….å andra sidan har jag mag/tarm-problem som gör att jag har ont rätt ofta ändå så det kommer inte göra stor skillnad. Jag söker på så *harkel* konstiga grejer, så jag hoppas inte NASA/FBI/min brorsa, ser 😉

  2. Om jag råkar på nån som biter naglarna och äter upp dem! Händer inte så ofta, men sista jag såg det satt jag på ett fullpackat tåg och kunde_inte_komma_därifrån. Aaaahhhhhhhh, spypåse hade setat fint.

  3. Tics. Ja, nack-knäck, finger-dito + sånt där äckligt ljud som man framkallar genom att röra gomspenen….förlåt det heter så faktiskt. Men det sistnämnda gör jag enbart om jag är förkyld och har halsont, det blir liksom att klia sig i halsen, och jag gör det bara när jag är ensam så ingen lider av mina äckelljud.

  4. Talang, hm? Sjunger hyfsat bra men det gör ju många, men en lite kul grej – dock inte användbar alls – är att jag kan skriva skrivstil med högerhand (är högerhänt) och skrivstil spegelvänt med vänster hand, och tar man en spegel och kollar så ser den f*n så bra ut. Om nån funderar ut vad jag kan använda min talang till, så kan det premieras!

 6. 1. Ont i magen, man kan ju hitta på ett annat namn att kallas för eller ett smeknamn 😉

  2. När man får ett hår i maten och sen äter det och känner det i munnen, gaaaaah… Särskilt när man vet det inte är ens eget.

  3. Jag får för mig att jag måste göra samma sak två gånger någon gång ibland, för att jag annars tror det betyder otur. Sen knäcker jag nacken varje dag men det är inte något tic utan det är bara för att min nacke är stel och gör ont…

  4. Tyvärr, ingen speciell talang… boooring!

 7. 1. Sökhistorian! Hatar magont, hatar hatar hatar. Och kan typ inte skämmas, så sökhistoria it is.

  2. Att se när någon annan använder tandtråd. Fyyyy fan. Tänder överhuvudtaget är så sjukt äckliga. Speciellt på djur. Praktiserade en gång för länge sen på en djurklinik och fick vara med om att skrapa tänderna på en liten hund, och de bara lossnade? Så himla äckligt, tror det där satte spår haha…

  3. Tics – nä. Inte vad jag vet om i alla fall!

  4. Speciell talang – jag kan anpassa mig till i stort sett vilken situation som helst. Känner mig lika hemma i en jordhydda i Indien som på ett fancy party här hemma – så länge jag är med trevliga människor 🙂

 8. 1. Alltså….Ont i magen garanterat! Googlat mycket konstigheter och snusk så nej, ont i magen it is.

  2.Rysa av obehag…Jag var själv hemma i huset en hel vecka när min sambo var i amerikat. Min son sov i vår säng hela veckan och jag låg och tänkte på uteliggare, våldtäktsmän och allt möjligt hemskt som skulle ta sig in i huset och mörda mig medan barnet sov bredvid…Sånt där får mig att rysa. Ryser nu….och en känsla av ångest-illamående.

  3. Inget tic…tråkigt…Men när jag väntade på spårvagnen i veckan så satt jag bredvid en tjej som hade riktiga tics. Var faktiskt första gången jag stötte på det…Hon ryckte å lät. Verkade jobbigt.

  4. Talanger…Jag är väldigt duktig på att driva och skratta åt mig själv. Bjuda på mig/sig själv kanske det heter? Kan det kallas talang?

 9. 1. Definitivt att få ont i magen varje gång någon säger mitt namn! En sidofråga, är det en kortvarig smärta som går över så fort dom sagt namnet eller ihållande? Jag ändrar mig inte i vilket fall 🙂

  2. Av någon konstigt anledning ryser jag när jag ser små och många prickat, dottar eller vad ska kalla det – ihop samlade. Kanske att det påminner om småkryp eller deras ägg, vilket jag tycker är ganska äckligt.

  3. Min tic är att jag måste dammsuga så fort jag ser något som inte ska vara där på golvet, såsom hårstrån, damm eller smulor.

  4. Jag kan göra the trekkie sign! Fast jag inte gillar Star Trek….

 10. Valjer att ha ont i magen, inte sa ofta folk anvander ens namn, sokhistoria kanns lite for privat?

  Massor av saker, naglar langs svarta tavlan i skolan tex, eller folk som luktar illa pa taget, eller den gangen det var en tjej som klippte naglarna pa tunnelbanan, ackligt! Eller spindlar och spindelnat, ryyyyys

  Knacker fingrar, tar, och nacke hela tiden. Var tvungen att knacka fingrarna direkt nar jag laste din bloggpost…. Gillar inte att sitta pa vanster sida i bilar, pa tag/buss/flyg

  Ja inte ar det att sjunga iaf 😉 Men kan kasta ihop en middag pa 5 min utan att egentligen ha nagon mat hemma.

 11. 1. Uuuh, svårt. Gäller det smeknamn också? Om inte så tar jag det, även om jag förmodligen inte har så mycket att dölja i min sökhistorik.

  2. Spindlar. Kroppen, benen, ögonen, allt. Och sättet de rör sig på, från noll till hundra i obestämd riktning…och hur de liksom kan stå still och bara vifta med sina läskiga håriga ben. Rys. Ryyyyys.

  3. När jag tänker eller är väldigt koncentrerad så drar jag mig i underläppen. Ja, det ser jättekorkat ut.

  4. Min man sa att jag var bra på att göra honom glad, om det inte är så många andra som gör det kan man nog se det som en talang. Annars är jag t ex en jävel på korsstygn.

 12. Hörrdu Linnea, det är ju fusk! Du kan ju inte flytta och byta namn!

  Jag svarar så här:

  1. Sökhistoriken. Jag är inte vidare smärttålig tror jag. Fast det beror ju på HUR ont i magen man får. Är det typ mensvärk så säger jag helt klart sökhistoriken!

  2. Jag ryser av obehag av att kindpussas på sommaren, för här i Sydspanien är alla väldigt varma och svettiga då. Alla.
  Och så ryser jag av obehag av att vara i ett rum så fullt med kackerlackor att de droppar ner från taket med vattendroppsliknande ploppande. Var med om det i helgen… http://www.casaannika.blogspot.com.es/2013/10/klosterbesok-och-skogslugn.html

  3. Inga tics för tillfället, men i perioder måste jag trumma med fingrarna på ett speciellt sätt och kolla under sängen och bakom dörrarna på kvällen för att se om det ligger potentiella mördare där och trycker.

  4. Jag kan vifta på ett öra i taget! Är mycket bra på att boka hotell också. Synd att det sker så sällan:)

 13. Ha ha underbart Linnea. Men jag blir förvånad över att du klarar av att ha två hundar som sprider massor med hundhår överallt och ändå vara noggran med att få bort mycket från möbler och kläder.

  Jag skulle lätt också välja ont i magen istället för synlig sökhistorik.
  Jag ryser då jag ser mögligt bröd, (uuuuhhh så äckligt).
  Tic? Vet ej. Tycker om att klicka med mitt örhänge. Baksidan på ploppen kan man klicka med.
  Talang? Ingen aning. Jag är väl en sådan där stackars talanglös människa.

 14. 1. Hm… kanske ont i magen da.

  2. Torra harda fotter, speciellt nar de dar harda partierna rakar gnuggas mot varandra (typ stortarna mot varandra). Da vill jag grata. Annars: har i maten. Fyyy.

  3. Alldeles for manga… har en grej att jag maste spanna ogonen i vissa ord nar jag laser och far inte “slappa” forran efter nagra sekunder. Ibland om jag ser nagon med en snorkraka i nasan sa kan jag inte lata bli att tvinga mig sjalv tanka pa hur jag suger pa snorkrakan, tills jag nastan kraks, haha. Usch, vad konstig jag ar.

  4. Ar en javel pa att fickparkera!

 15. 1) Jag skulle välja att min sökhistorik blev offentlig. Jag avskyr ont i magen och gillar mitt namn, så det vore väldigt trist om jag skulle behöva ha ont i magen varje gång någon sa det. Det där med min sökhistorik blir tråkigast för den som läser den. Hujedamig vilka trista saker jag söker efter: Mask i magen, hur blir man av med löss, är Wentworth Miller verkligen gay, Halloweenpartyn etc.

  2) Spottloskor! Jag får tvångstanke att någon (jag) måste suga upp det från marken. Såinihelvetejäklaräckligt! Vad har jag fått detta ifrån? Hur blir jag av med det?

  3) När jag har för långa naglar trycker jag in dem i ögonvrån tills det gör hemskt ont. Jättesvårt att bli av med eftersom jag inte vet om att jag trycker in nageln där förrän det gör ont. Detta händer när jag rpatar i telefon eller läser en bok. Himla dumt. Tips?

  4) Min speciella talang måste vara att jag don’t sweat the small stuff. Herregud, vad bra jag är på att rycka på axlarna nuförtiden!

  • Åh, jag är inte ensam! Spottloskorna där… jag är helt med dig Hanna. Jag tänker precis samma sak, uuuh! Jag sa saliv utanför munnen i mitt svar… men jag nämnde inte tvångstanken 😉 Hur man blir av med det har jag svårare att svara på, jag har försökt att liksom slita ut tanken genom att tänka den många gånger i rad, men det slutar bara med att jag verkligen håller på att spy, haha.

 16. 1. Ont i magen, utan tvekan! Jag hatar att inte själv få välja vad folk vet om mig, ångest på det!

  2. Ljudet av en riktig kedja som rasslar. Det ljudet känns liksom ända in i skelettet… rys. Att vara torr om fingertopparna så att de liksom går trögt över saker. Du vet, när de varit i vatten förlänge och sen torkar eller man fått fotogen eller annat uttorkande på dem. Det får mig att förtvivlat doppa dem i vatten/slicka på dem tills jag får tag på en kräm så känslan går över. Saliv som lämnat munnen, blä så äckligt.

  3. Nja, inte som jag kan komma på direkt, men jag har haft saker som nästan gränsar till tvångstankar för mig tidigare. Som att händerna ska vara “lika”, alltså att om jag slår i den ena måste jag slå i den andra exakt lika hårt, om jag drar över en yta med den ena måste jag göra det med den andra också och sånt där. Blev för jobbigt till slut så jag har lagt ner det där 😛

  4. Jag kan teckna. Tyvärr gör jag det lite för sällan för det tar så lång tid att bli klar med en teckning, men jag är riktigt bra på det.

 17. 1. The name one for sure who knows what my history would bring up lol.
  2. I can hardly say it but snails ugh gross even the word almost makes me throw up.
  3. Rude people I really cannot deal with them.
  4. Who knows I never really thought that I have one.

 18. Ja, roligt!

  1. Synlig sökhistorik, pallar verkligen inte ha ont i magen oftare. Är det inte fusk att byta namn? 🙂
  2. När jag tappar nåt i ett handfat som jag måste plocka upp och jag inte kan låta bli att tänka på hur många som har spottat där.
  3. Tvättar händerna, direkt när jag kommer nånstans (t.ex. hem eller till jobbet). Häromdagen tvättade jag t.o.m. händerna (utan att tänka på det) när våra gäster hade gått hem.
  4. Sen vi flyttade till hus har jag blivit rätt bra på att fånga spindlar (både de som sitter i nät och de dom springer) med ett glas och ett vykort, och släppa ut dem.

 19. 1. få ont i magen när någon sa mitt namn, helt klart. får väl flytta någonstans och byta namn, som någon ovan sa.

  2. när man torkar händerna med papper, och det liksom fastnar på fingrarna. så HIMLA obehagligt.

  3. knäcker mina händer och tår hela tiden.

  4. jag tror jag är rätt bra på “att lyssna”.

 20. 1. Den är lätt, jag skulle få ont i magen när någon sa mitt namn. Lätt. Jag vill inte visa något så privat som sökhistorian även om jag inte har något att dölja men ja, nej tack

  2. När Maken försöker pussa mig i nacken, så jävla obehagligt

  3. Eh ja, det har jag säkert. Jag får ju ångest över att resa hit och dit och knäpper gärna med tårna.

  4. Jag målar

 21. 1. Alltså, fasen vad smart du är! Hade bytat namn och kört på det resten av livet, Chalique kanske passar?

  2. Ehm, påminn mig om att typ alltid dammsuga om du skulle komma på besök en dag.. Har kommit över det där jobbiga med att bo i sin egen skit men andras hår och hund/katthår får mig att tvätta händerna typ heeela tiden. Likadant om hundarna är skitiga och jag klappar dem. Uäh, den KÄNSLAN! hundar ska inte lukta hund, räkor ska inte smaka räkor (skjöljer dem alltid, hehe) och könshår ska inte ligga på toalettsitsen.. Utöver allt det här så är jag ganska äckelmagad när det kommer till städning av toaletten (Daniels jobb), kroppsvätskor (AVSKYR när andra svettas på mig) och och och allt där emellan typ.. Borde nog ha mer tvångssyndrom än vad jag har, är så jäkla duktig på att blunda för allt 😉

  3. Ehm, all of the above? Eller nä! När folk gör bort/skämmer ut sig eller blir utskällda av någon utan anledning/ blir dumförklarade och de är lite större (de behöver itne ens vara större, kan vara schmala också), men iaf, DÅ mår jag fysiskt illa! Big time!

  4. Speciell talang? humhumhumhum, räknas det om man är GRYM på att stressa och stressa upp sig??

 22. 1. Har inget att dölja så jag skulle ha min sökhistoria synlig. Jag tror inte jag har något att dölja i alla fall.. haha. Tycker inte om att ha ont i magen och Anna(h) är ju rätt vanligt, kan bli jobbigt.

  2. Att läsa om barn som drabbats av ondska av något slag, är ett slags obehag kanske pga rädslan om det skulle hända något av mina barn. Annars har jag svårt för allt som har med toaletter att göra. Men det kanske mer är att jag är äcklad av dem, visserligen ryser jag då av obehag.

  3. Just knäcka nacken är något jag gör typ dagligen så det är nog mitt tic.

  4. Jag kan skriva rätt fint. Inte kalligrafi direkt, men jag är nöjd med min handstil, om det nu kan kallas talang.

 23. Mehe vadå är det såå läskigt att avslöja allt man googlat? Det vettetusan om jag tycker eller så är jag bara en kass sökare..eller alldaglig sökare kanske. Inga kinky stuff här inte. Dessutom avskyr jag att ha ont i magen så nej tack säger jag till det.

  Jag ryser av obehag när jag hör hur män i grupp/själva våldför sig på kvinnor. Senast var det gruppvåldtäkten av den stackars stackars 15 åringen som fick mig att nästan kräkas…Fy faan vilka jävla äckel!

  Tic…hm, jag tror faktiskt inte att jag har det…näe, kan inte komma på något iallafall.

  Speciell talang…jag är bra på att slänga ihop en middag för 10 pers på nolltid. Duka hyfsat fint och få det mysigt. Jag är grymt effektiv i köket..men jag måste vara själv, ingen kan vara där och störa med massa frågor och “vill du ha hjälp” ska det gå fort så måste jag få göra det själv. Vet inte om det här kan klassas som talang men det var den som poppade upp.

Write A Comment