Print Friendly, PDF & Email

_DSC0132 copy

Blidde ingen solocamping. Det regnade och jag är inte tillräckligt mycket skogsmulle för att slåss med regn. Björnar känns nästan lättare. I stället har jag tagit det lugnt. Lagat mat, ätit på Brazilian steak house med Brazilians, varit tyst, gått på spa och fått en fantastisk ansiktsbehandling, tränat för första gången 100 år, gått långa promenader med hundarna, signat upp mig och valt ut ett lag till mig och Casey i fantasy football – jag förstod inget alls. Läst böcker, filat fötterna, tittat på Top Model, åkt till WholeFoods bara för att köra efterrätt, städat, städat, städat. Gått runt i cirklar för att jag har haft tråkigt…

Så himla roligt med alla svar på detta inlägg! Mer kommer! (Jaaa, jag glömde själv svara på Paradrätten, Paleo Natchos tror jag? Eller grönpeppersås. Inget någon kommer minnas mig för)

 

 

15 Comments

 1. Låter verkligen underbart med en ensam helg med spa, restaurangbesök och annat mys – det var du väl värd!

 2. Så himla glad att du kom och var med 🙂 Hoppas du hade lite kul också även om du inte fattade mycket, gjorde inte jag heller första gången 😀 Var Casey nöjd med dina val??? Football kommer bli mycket roligare att ha lite koll på nu i varje fall och nästa år är du Ruuuutinerad :D:D:D:D Synd du inte kommer ikväll…!! Kraaaam

  • Det har jag! Och avslutat den! Jag SKA skriva en review (haft det på min to-do list i typ ett år nu)

 3. Hade hoppats på solocamping och lite inspirerade bilder därifrån i er sjukt vackra natur! PS. Lättad att höra att jag inte är den enda på denna jord som avskydde Femtio nyanser av honom.. 😀

 4. Låter som en helt underbar helg!!
  Som min typ 🙂 Minus spa och äta ute ch wholefoods. Fan, det är för tradigt in Sweden med restauranger – bara samma sak på alla.

 5. Hej Linnea!
  Jag är lite sugen på att testa Whole30 eller Paleo. Kan du berätta lite mer om detta? Är det svårt? Något du rekommenderar att läsa innan man börjar? Kan man verkligen träna hårt medan man “dietar” på detta vis? Jag äter inte kött men fisk och skaldjur. Tack!! 🙂

  • Spännande! Först av allt måste du läsa It Starts With Food – den är gryyyym. Speciellt o m du är nyfiken på Whole30. Vad äter du nu? Hur tränar du? Jag tränade hårt under båda och kommer träna hårt nu med (börjar strikt paleo 30 dagar idaaaag). Dock är man typ trött som ett as i början, svagare och bara ur synk. Andra veckan försvinner det då kroppen fattat att du inte försöker svälta den utan att den bara ska byta energi (från att bränna kolhydrater till fett). Sen kommer du känna dig som en tiger på träningen. Jag har gjort PR varje gång jag kört strikt, så fort kroppen fattat galoppen så känner man sig så stark och pigg!

  • Sen om du kommer köra Whole30 – läs på om deras veggo råd. finns på forumet. Samt signa upp för deras dagliga whole30 emails. Kostar lite men så värt det!

 6. Låter ju som om du har haft fullt upp med massor att göra…När sjutton hade du tid att ha tråkigt?! 🙂

 7. I mina öron låter det som den perfekta helgen med massor av sköna aktiviteter. Jag är ju lite av en introvert person så jag älskar sådana där ensamhelger med jämna mellanrum.
  Kram!

Write A Comment