Mamma-0899

Stolt över min mamma som kom hem LEVANDE idag ifrån att ha klättrat i Kebnekaise en vecka. Bara sådär. Hon är så driven och jag hoppas att jag har lite av det i mig. Nu när jag kom hem fick jag bland annat veta att hon var vice Borgmästare på Lidingö? Det arbetar hon med på sin fritid utan att berätta för mig och det är härligt att bli så imponerad av någon man (trodde) kände så väl.

 

21 Comments

 1. Alltså en rolig grej bara men vad har hänt med ditt huvud på bilden? Vänstra sidan, vid ögat…skuggan gör att det ser ut som du har en jätteliten hjärna? 😛

  • Ahhh nu ser jag! Tyvärr har jag ett så kallat neandertaler huvud.. större käke än skalle, not so pretty.

   • Du är jättevacker!
    Men, OM bilden hade stämt, tänk dig att du vrider huvudet mot kameran…hihi 🙂

    • Haha men det är faktiskt så! Jag har hört det förr och det var mitt största komplex när jag gick i skolan. framifrån sysn det inte lika mycket.. och när jag går upp i vikt så bli kinderna ännu bulligare. hahah Nu fick du hela den historien 🙂 Ingen mer kladdkaka med andra ord! KRAM

 2. Men snälla – OM du har samma driv!? Gick du inte upp för ett berg i typ fyra timmar för någon vecka sedan? Var lite snäll mot dig själv, kvinna! JAG är stolt över dig.

  • ja men det är ju en dagshike! Jag har aldrig vandrat, sovit, vandrat, sovit etc. OCH karriären då! Uhh jag akn bli utbytt av en sommarjobbare… 🙁 Men tack!

 3. Det är klart du ska vara stolt över henne. Coolt att hon varit iväg till kebnejakse alldels själv eller? Kanske ligger i blodet och generna det där med vandring och naturupplevelser. Du är ju själv ganska mycket bergsget. Såg precis dina fina bilder på Insta. Colorados berg och natur är ju bara sååå vackra. Dina vovvar måste älska att bo där med er som tar dem med på så mycket härliga vandringar.

  Coolt att du har gjort om headern och bloggen. Jättefint!

  • Hon klättrade med en väninna. Haha ja så kanske det är, men jag tror nog att jag är mer bergsget än vad min mor är. Det är Casey som är i bergen, han söker jobb nu och hikar om dagarna, inloggad på min insta. Tack!!!

 4. Duktig Mamma du har – Fantastisk och det är rätt uppenbart att du har en hel del från henne 🙂 Har du bytt plattform på bloggen? Ser helt annorlunda ut än tidigare?? Inte konstigt bara nytt 😀 Kram Kram

   • Har inte bestämt mig för vad jag tycker ännu 😀 Återkommer om ett par dagar 😉

    Måste ju bara påpeka att man blir faktiskt tuffare med åren ( inte för att på något sätt påstå att mamman är gammal 😉 ) – Men du har alla förutsättningar för att bli precis lika Ball som Mor din och du är redan på god väg, bara kolla hur mycket tuffare du är nu än för några år sen!!! 😀

    • alltså nej.. jag fattar hinten.. 🙁
     haha

     Men ja det har du nog rätt i! Får tid att växa in i rollen 🙂

     • Inget bestämt nej ännu, är ju bara van vid den andra!! Jag gillar funktionerna här lite bättre, enklare att komentera 🙂

      Och…Japp det har jag rätt i 😀

 5. Britt-Marie lindblad Reply

  Man ska slappa i soffan! Men inte jämt. Det ser bra ut på paddan. Saknar dig, men känner ändå en otrolig närhet till dig. Undrar om den skulle kännas lika stark om du bodde i typ Kalmar??

 6. Britt-Marie lindblad Reply

  Haha! Det är ju bara att gå och gå och gå. Och gå lite till. Och lite till. Vi har gått och klätttrat cirka 15 km per dag och det har varit sååå skönt. Klart att du har samma driv Linnea! Men vi hade otrolig tur med vädret. Inget regn och en massa sol!

  • ibland tvekar jag.. idag vill jag bara ligga i soffan och klia mig i naveln.. Ser det fortfarande konstigt ut på Ipaden?

Write A Comment