Hej hej! Ny layout var det här.

Gillar ni den inte såååå kommer det göra lite ont för jag älskar den.. såklart. Det är typ tusen gånger bättre att lämna kommentarer nu, och lite mer stilrent.

OM det är så att det är problemas, tjall på tråden eller inte användarvänligt –  låt mig veta så fixar jag.

EDIT: Ok, RSS bör fixas, kommentarer spökar, iallfall för mig. Tyvärr ser det sådäääär ut om du läser på en iPad och just nu, rätt jobbigt att läsa på en mobiltelefon. Något annat? Help me!

32 Comments

 1. Hej hej
  Det ser superbra ut här men är tyvärr kaos när jag läser på min iPad mini, ser HELT annorlunda ut och rätt fult faktiskt. Men det gå väl att ordna. På datorn ser det som sagt jättebra ut.

  Kram

 2. Åh du gör så fint på din blogg. Skulle också vilja få min blogg lite snyggare. Du är så himla duktig på detta. Lite avis på dig 🙂

 3. Hola från Madrid, Spaaaain.

  Ser jättefint ut! Gillar den bättre än den förra fast den var också fin, men lite för “feminin” (med detta menar jag inte att du är någon machotjej utan det är lite mer “go” i dig, skinn på näsan. Ja, jag känner ju inte dig personligen men det är intrycket jag får av din blogg :-)). Jag gillar att du skriver “en grinig invandrares liv” för det beskriver på pricken din humor och det som får mig att asgarva…dina inlägg när du klagar på allt i USA och dylikt. Det görs ju alltid med en härlig sarkasm som få har…ivarje fall svenskar, he, he. Danskar brukar vara bättre på det! Spanjorerna är i och för sig i världsklass på att både klaga och vara sarkastiska.

  Igår funkade inte din blogg från mobilen (man såg inte inläggen, jag har en iphone) men idag funkar det jättebra.

  Tack för en bra blogg som får mig att skratta och se livet från en positivare synpunkt. Jag inser att andra har det värre än jag själv som inte får bo i underbara Madrid och måste stå ut med jänkarna! 😉

  Saludos,
  Marina

   • Ja,får scrolla neråt. Men tycker det är helt ok eftersom man inte behöver hålla på och scrolla åt sidorna och så och så laddar det snabbt. Vilket många inte gör.

   • Du ar go du! Sjalv saknar jag den inte ett skvatt! Skont att inte ha angest langre over att den va sa dalig och att jag aldrig skrev haha 😉

    • Ok.. då låter det ju väldigt bra. Ingen ångest över något sådant! Du får börja skriva lååååånga FB uppdateringar istället!

 4. För oss som använder oss av rss-läsare, vore det finemang om det var inställt på att hela inlägget visas i rss-flödet. Det ändrades med den nya layouten, som förresten ser jättefin ut 🙂

 5. Jag vänjer mig nog, men gillade din förra också. Har precis skickat iväg värsta lasset till USA – har köpt redesign som nog blir klar i oktober, typ…

  • ojoj, låter sådär! Är det så illa!? Spännande, för slags förändringar ska du göra?

Write A Comment