Semestern är perfekt… Tänk att vi har det så bra, så mycket kärlek och traditioner. Det värker i hjärtat av både lycka och sorg. Vi har det så himla fint, men det är för kort.

Mormor och nea

borje och nea

 

8 Comments

  1. Jag vet känslan. Jag måste lära mig att leva i nuet mer, inte börja sakna innan det är över…

    Jättefina bilder på er!

  2. Åh vad du ser lycklig ut och verkligen njuter av att få vara med de dina. Njut! Och må gott i stunden. Kram fina vän!

  3. Man önskar du hade ett jobb som mig så du kunde vara hemma längre varje gång…gör en jätteskillnad 🙂 Men du har dina gosiga hundar som längtar efter dig här hemma – Nala speciellt – jag pratade lite svenska igår och hon kom springande och la sitt huvud i mitt knä och gosade :):):)

  4. Njut så mycket du kan! Jag åker själv tillbaka på söndag, men låtsas att det är flera veckor eller månader tills dess..

  5. Underbara bilder. Jag är glad att höra att ni har det toppen på alla sätt. Även om det är kort så är det högkvalitativt. Du får det bästa av det bästa så fortsätt njuta.

  6. Jag blir rörd till tårar bara av att se på dessa bilder, din kärlek och vemod speglar sig så starkt till just dessa bilder med familjen. Kärlek!

Write A Comment