Girl crush

heart

Jag fick en kommentar här för inte så länge sedan ifrån världenbästa läsare om att hon hade ett girl crush på mig. Bästa kommentaren någonsin! Jag har såå många girl crushes så det finns inte. (Vet du inte vad girl crush är -fear not! Här finns bästa förklaringen).

Anywho. Jag tänkte dela med mig av några av mina crushes.

CrossfitLisbeth – Vem kan inte älska henne efter den texten? Hon känns lite som en arg mammafigur.

Julie – För alla hennes texter och för att hon följer mig på instagram. (Yep, I namedropped). Hon är Caseys coach och både Marcio och Casey har crushes on her. Det är OK, jag är inte sämre.

Jessica Biel – för att det inte finns någon snyggare donna i hela världen.

Mila – Efter att jag såg denna intervju. Eller så blev jag kär i killen, vet inte helt säkert. Det är nog killen.

HanaPee – För att hon känns så cool. Och har shiny hår. Och tuffa kläder. Och balla kompisar. Och påminner mig sjukt mycket om Grynet. Och och och..

Nina – För att hennes texter är bäst. Jag vill vara hennes vän så folk tror att jag är lika smart..

Mamma(till vänster) Hon får mig att känna mig über älskad och omhändertagen även fast vi är så långt bort ifrån varandra. Och för att hon arbetar dag och natt för en bättre och mer rättvis sjukvård. Nu känns det lite konstigt att säga att jag crushar på min egen mamma, mer älskar kanske. Låter det bättre? Brr. Jobbigt det blev.

Sen massa av er.. men jag vågar inte skriva vilka för jag är geneeeerad.

Vilka crushar ni på?! 

27 Comments

 • Limpy says:

  Jamen, det finns så många ute i bloggosfären alltså. Det är ju så fantastiskt att få stalka er. Sen finns det en hel höga med häftiga roller derby-brudar som jag cruschar på.

 • Bubbel says:

  Ha ha, kul uttryck “girl-crush”! Mina favvisar är Eva Longoria, Mamma och mina 3 bästa vänner :)

 • Jenny says:

  Men DU är ju jätte lik Jessica Biel ju :)

 • Ninni says:

  Men åh, då måste du ju kolla in iekw blogg! (iekw.hanapee.com) Hon är min pojkväns kompis flickvän och är fantastiskt på att skriva! :) Man kan inget annat än älska henne och hennes mysiga blogg som ung, studerande och mamma!

 • Cia says:

  Jag crushar på alla människor, vilket kön spelar ingen roll, som har en fin själ är nyfikna, ambitiösa och utstrålar styrka och självförtroende, ofta utan att veta hur bra dom är, Som du till exempel :) :)

 • Maja says:

  PS. Och förstås Jennifer Lawrence, hon är en skön person, gillar
  hennes röst :)

 • Maja says:

  Hej hot mama!

  Vad skön hon Jenna Marbles var, haha!!!

  Jag har girl crush på dig min kära, fina, goa kvinna!
  Eva Mendes
  Michelle Williams
  Jennifer Lopez
  Jemima Kirke (som spelar Jessa i Girls)
  Beyonce
  Alicia vikander
  Tuva Novotny
  Alicia Keys med flera…

 • Bondhustrun says:

  Dig. Och Catherine Keener.

 • Anna says:

  Oj, jag har massor av girl crushes – det finns ju så mycket vackra människor, män och kvinnor! Jag måste nog säga Jennifer Lawrence, hon är vacker på ett originellt sätt, och verkar vara naturlig trots att hon blivit så stor, och verkar ha en fantastisk personlighet.
  Och Mila Kunis. Älskar henne!

 • Martina says:

  Gud vad roligt att du skrev om det här precis idag! Min kurskompis berättade på lunchen att hon har en girl crush på en tjej som hon läser en annan kurs med och jag hade aldrig hört uttrycket förut, men jag kunde verkligen förstå, för hon såg helt drömsk och fnittrig ut :) Men jag måste nog tänka lite mer på det där, jag har nog mer en man crush på Robert Pattinson, han bjuder verkligen på sig själv i alla intervjuer han gör utan att sälja sig själv. Och så har han sån härlig brittisk dialekt :)

 • Catta says:

  Camille Leblanc-Bazinet! Hon är väl för go!

  • Linnéa says:

   Gud ja, men nästan för mycket. Satan i GATAN vad snygg hon är. och stark och ball och och och

   • Catta says:

    Åh måste bara även skriva att vad najsigt med ett sånt här gött blogginlägg där man fokuserar på goa, snygga, smarta människor! Alldeles för mkt neggo i världen, så det här var päääfa!

 • Jessica says:

  Dig! (ugh jag rodnar bara jag skriver det men det e sant! du e san skon brud, onska att ni bodde har i bergena med oss sa vi kunde umgas mer!!!) ;)

  OCH Jennifer Lawrence! Love her! Gor du det inte redan sa kommer du att gora det efter att du har last detta: http://jezebel.com/5986705/11-reasons-why-jennifer-lawrence-is-your-bff-in-your-head

  Kram

  • Linnéa says:

   Haha DIG ju! Tycker att det är så häftigt att du åker skidor om dagarna och flyttat till Steambot, Tror jag crushar lite på hela ditt tjejgäng där uppe. Ni verkar vara så sköna!

  • Jessica says:

   Haller med till 100%!

   • Jessica says:

    Neje!! Den kommentaren skulle inte komma upp dar, utan ovan dar Catta skriver att vi borde fokusera mer pa goa manniskor osv. Det haller jag med om till 100%!

 • linda says:

  Min kollega X. Hon är så übermegafantastisk! Jag är så glad att jag är hetero, annars skulle jag vara kär i henne och det skulle inte fungera eftersom hon är hetero.

  Emma Watson. Hon spelar inte bara Hermione, utan hon verkar fantastisk IRL också -smart, omtänksam och rolig. Alla bra kvalitéer! And let’s be honest, she’s adorable.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>