En av mina julklappar ifrån Casey var ett par egen designade Reebok Olympic skor och idag kom de! Gula och blå – världens bästa färger! Jag kommer ju tooook matcha det här på Crossfiten nu. Team Sweden represents. Eller inte… Iiik. Nu fick jag ångest.

20130117-211751.jpg

Oly skor är platta och stela med en höjd häl och för mig så gör de UNDER i alla Oly rörelser och squats.

13 Comments

  1. Linnea is missing in action…Nu blir vi som följer din blogg oroliga för dig. Vart håller du hus?

  2. Snygga! Jag och sambon pratade precis häromdagen om sådan och att de gick att specialdesigna. Funderade på hur vi hade velat ha dem och att man ofta ser saker med brittiska eller amerikanska flaggans färger men inte så mycket med Sveriges. Tycker jag är synd!

  3. Grymt! representing!! VIll oxå ha men känner mig alldeles för rookie för lyftarskorna än… eller?

    • Du är ju bättre än vad jag är! Jag önskar att jag hade skaffat dessa för två år sedan, då kanske jag hade varit grym nu!

  4. Är sådana skor billiga i USA? För här hemma går dom på en bra bit över tusen. Funderar på om man skulle införskaffa sådana. Har problem att komma ner i squat tack vare knät ju :/

    • De finns, och framförallt om man beställer dem. Mina kostade 185 men det är för att de var egen designade, det andra är kanske 165?

Write A Comment