Så här mörkt är det när jag drar och tränar. Det är HEMSKT att det är så mörkt och då är det ändå tusen gånger bättre än i Sverige. Fy vad duktiga svenska är som bara biter ihop. Oavsett mörkret så gillar jag morgonpass. Blir på bra humör och känner mig pigg hela dagen. I morse blev det 3 x PR i deadlift. 190lbs! Nästa gång är det 200! BOOM!

20121119-090816.jpg

Ett självporträtt. Det är nog bra att det var så mörkt för jag känner inte igen mig själv klockan 5 på morgonen. Vem ÄR geten i spegeln?

20121119-090821.jpg

En foxy lady. Aaaahahaha. Förlåt. Kunde inte låta bli.

2 Comments

  1. Och nej, jag vet inte hur vi klarar det. Förmodligen för att vi har ljust dygnet runt på sommaren. Förutom den här sommaren då det bara regnade. 🙁

  2. Men mamma, måste vi åka till affären mitt i natten? Frågade min son för snart två timmar sedan. Då var klockan 16.30.

Write A Comment