Tips tips, bästa foto appen är Afterglow.

Klockan är 20.25 piiiiip och jag ligger i sängen. Så.jäkla.trött. Casey spelar TV spel.

Så här blir det när man gängar sig med en yngling. Ålderskrock de Lux. Skev av misstag att jag var 29 år idag.. Härligt att inse att det är flera månader dit… Eller inte. Det brukade vara år! Snart är det veckor, sen dagar, timmar och sen döööööööden. Fuck.

20121115-202721.jpg

20121115-202741.jpg

9 Comments

 1. Lovar att livet blir bättre med åren så släpp åldersnojan! 😉 Men du, inte för att dra upp trista saker igen men din känsla du beskrev innan du åkte på läkarbesöket låter som nåt en kompis drabbades av för några år sen och det visade sig vara borelia, tog ni prover för det? (orkar inte läsa alla kommentarer du fått på det inlägget så ursäka om nån redan sagt samma sak). Det var hur som helst “lätt” åtgärdat med en antibiotika kur! 🙂

  Hoppas du mår bättre nu, kram Bubbel

 2. Jag är oxå ihop med en yngling, eller yngre än jag iallafall. Ett år. Han är 31 🙂 Jag brukar dock tjata om att spela tv-spel (Wii) – inte han. Sånt har vi dock ej tid för nu…

 3. Kom tillbaks när du är närmre 40 än 30 eller faktiskt “snart” närmre 40 än 35 hua, så ska du få se på ångest 😀 du o min man kan bilda klubb, gå o lägga sig tidigt gillar han, jag sitter uppe! Bara olika sömnbehov, har nog inte så mycket med ålder o göra 😉

 4. Åh, jag älskar TV-spel! Jag spelade lite igår morse, det var kuuuul.

  Sluta, du är inte gammal! Du är ung och het! Och hur gammal är Casey egentligen, med tanke på hur länge han gått i skolan kan han ju omöjligt vara så långt efter 🙂

 5. Äsch, jag ser fram emot att vara 30! Det ska ju vara de bästa åren på sitt liv så… bring it on!

 6. Jag fyllde 30 i år… Det kändes kan jag säga… Jag har inte varit speciellt deprimerad men det är lite jobbigt när man inte är “20 nånting” längre. Men det känns lite bättre när de flesta här kallar mig Mademoiselle och inte Madame som jag faktiskt är eftersom jag är gift.

 7. Sådär är det även om mannen är äldre. Händer mycket ofta att jag går och lägger mig tidigt o Joel sitter uppe o spelar tv-spel. Du är inte ensam:)

Write A Comment