…. fan piss och helvetes jävla skit. Då har man grinat inför chefen. En av de får människor jag VERKLIGEN inte vill grina framför. Fuck fuck fuck. Jag viftade med händerna och hulkade “sorry about the breakdown…I am back again.. no wait….. …. NOW I am back.. yes yes Back I am”.

Ni som har hängt med ett tag vet ju att det här är återkommande.

8 Comments

  1. vet inte om du mår dåligt eller om det “bara” är stress, men jag hoppas du slipper känna så allt för ofta. och kom ihåg att du bara är mänsklig. din chef gråter också.

  2. Usch sånt är jobbigt! Har också gråtit inför chefer, men den chefen jag har nu gråter ibland inför oss anställda… Det är lite jobbigt! 🙂

  3. Det har jag med gjort, inför flera utav mina chefer Men den sista hanterade det bäst. âsch, sådant händer. Men jag älskar din kommentar till honom om det 😉

  4. Visst är det irriterande att våra hormoner har bestämt sig för att det är vårat go to move, ¨nskar jag kunde reagera annorlunda, speciellt när jag är arg!

  5. Nämen…hoppas min gosiga hund får dig att må bättre! Kramisar

  6. För ett drygt år sedan hade jag ett totalt meltdown inför chefen. Han såg minst sagt chockad och rätt obekväm ut. Som tur var behandlade han mig inte annorlunda efter det. =)

  7. Vad hände? Ingen fara, jag har också gråtit inför chefen. Inge roligt men ibland bara kommer det! Stor kram

Write A Comment