Casey tog sitt prick och pack och drog till NY i morse. Förhoppningsvis kommer han tillbaka på tisdag med ära och pokaler och inte könssjukdomar och förstörd lever.. Paniiik!

20121108-082824.jpg

7 Comments

  1. Alltså, sånt där gör man alldeles för sällan. Sticker iväg till NY för några dagar. Vi kanske borde bättra oss på den punkten?

    • Bra artiklar och jag tycker att han rätt i mycket men samtidigt fel i mycket. Just hur CF har blivit så OTROLIT utseeende fixerat sista tiden tycker jag är trist. Eller inte utseendefixerat för alla sorters kroppar hyllas, men varenda kotte ska ha speciella tröjor, skor, kompression strumpor etc. Känns löjligt (för mig). HSen talar han om stresshormonet kortisol.. där håller jag inte med, hela CF communityn talar ständigt om hur vi kan sänka stress hormoer, Ät Paleo, sov med mörkergrejjer framför fönstren, stäng av tv och elektronik en timme före sänggående. Något som stressar kroppen är ju att springa marathon och speciellt ultramarathon. Det bryter ju ner musklerna i stället för upp dem! Tack för tips!

  2. Hahaha! Klart han kommer tillbaka utan könssjukdomar och förstörd lever. Garanterat! Jag kan dock inte lova att han kommer hem med pokal.

Write A Comment