Jag har en massa screenprints jag ska lägga upp när jag får tid. Den här ligger på top 1 än så länge.

23 Comments

 1. Ser fram emot ännu fler skärmdumpar! Har också ett par bekanta som bor i USA och som röstade på Romney – tycker så synd om dem som inte ens fattat vad socialism är… 🙂
  En annan vän la upp länken till den här sidan: http://whitepeoplemourningromney.tumblr.com/ Tycker den säger en hel del om vilka som röstar på Romney och att de inte speglar den mångfald av människor som USA faktiskt består av.

 2. Ja, vad säger man? jag tycker lite synd om dig som får handskas med detta dagligen, kan inte vara så lätt alltid

 3. Ja vad fasen säger man… det är otroligt skrämmande att se att folk tycker och tänker så snett… som svensk så går det inte ens att föreställa sig den verklighet som Romney predikar. Min man är lika upprörd han… men kanske inte för den anledningen.. hahaha. Yet, he can’t wait to move to Sweden!!

 4. Jag har en amerikansk bekant och hon skrev “Time to move to Canada” och då hade jag bra lust att säga “Ja, där dom redan har i princip gratis sjukvård och ett samhälle som Obama strävar efter att ha i USA” Men jag gjorde inte det, för det var väl det dummaste jag sett någon skrivit och hon kanske inte kan rå fär det, hon är ju bara 20 år och tar förmodligen efter sina föräldrar…

 5. Men herregud, hur skev värdlsbild har den här tjejen. Inte konstigt att man allt som oftast tappar tron på mänskligheten. Sådana här människor vill man bara ruska om och försöka få dem att se “the bigger picture”. ARGH!

 6. Detta är så oerhört främmande för mig hur man kan tänka och resonera på detta sättet. Jag känner mig som om jag befinner mig på helt motsatt sida. Ying och Yang. Jag kan försöka förstå men varken fattar eller håller med det minsta.

 7. ojojojoj. Det är väldigt mycket hat i det här landet, så synd. Men jag är lättnad över att Obama vann.

 8. Jag har också skrämdumpar av min facebook. Några av CJ:s familjemedlemmar hotade med att ta bort de personerna som postade någonting “liberalt” på deras facebooksidor… Och de här folken är en del av min extended family!!

 9. Aw men stackars tjej. Brukar inte de flesta presidenter väljas om 2 ggr? Hur mkt tror du beror på att Obama är svart och som många säger muslim? Mer negativa människor pga detta? Varför är man så rädd för att betala skatt för sjukvård i USA? Idag får ni väl ändå punga ut mkt för försäkringar som inte alla har råd med?! Är folk så ego?

 10. Hahahah ja fyfan vad det är jobbigt när tjejer är så pass sexistiska att de vill bestämma över sina egna kroppar. Shame on us, girls.

 11. Jag har förstått bland mina FB-vänner som bor i USA att debatterna på deras FB-sidor går varma. Bland oss svenskar är det mer att jippi! Och sedan inget mer. Jag tror inte det spelar någon roll för oss om det är Obama eller någon annan, men vi vill inte ha en republikan på posten. Jag som har bott därborta i sju år, vill v-e-r-k-l-i-g-e-n inte se en republikan som president!

 12. Pingback: America, fuck yeah « Cinderalley

 13. Haha, jag förstår inte riktigt?! Women are sexists för att… what? Ja, läskigt när folk blir so onyanserade att de inte ens vet vad de pratar om.

 14. Herre gud. I am speech less. Vad tror du Linnea är problemet? Går människor verkligen på allt de blir itutade?

  • Nja, jag tror att det är mycket olika. Men framförallt för att man identifierar sig så mycket med sitt parti att man inte ens kan tänka sig att lyssa på vad de andra har att säga (gäller ju oss svenskar som tittar valet med, alla vill att Obama ska vinna utan att egentligen veta vad han eller motståndaren står för). Men här ÄR man verkligen republikan eller demokrat. Svart eller vitt. Men tjejen som skrev den här statusen känns ju inte bara obildad utan rent korkad.

   • Jo det kan jag förstå till 100%. Många amerikaner tycker ju att vi i Europa ser upp till Obama lite för mycket och ser honom som något helgon och kan inte alls förstå varför.
    Men den här tjejen verkar ju bara vara väldigt naiv och lite blåst som du säger…undrar om hon vet att Mitt Romney själv inte har betalat mycket skatt i sitt liv?

Write A Comment