I natt sov någon på soffan. Och någon annan tittade på Downtown Abby på högsta volym bara för att fucking-störa eftersom någon skulle gå upp klockan sex och tävla i en rättegång. Så blir det när någon hotar att rösta på Romney för att “han är ekonom”.

Nu har vi gjort fred, visat fredstecknet och rösten läggs på Herr O. Boom.

10 Comments

 1. thank god att han har dig som fru som kan få honom på bättre tankar!

  jag tror just som du säger (eller? jag kanske blandar ihop dig med någon annan, haha), att de som röstar på Romney gör det för att de liksom.. är blinda för allt det negativa han också står för. har en släkting som röstar på honom, “gud” vet varför, men när jag pratar med henne om allt det negativa säger hon: “äh. klart jag tycker homosexuella ska få göra det och det, och klart kvinnor ska få bestämma… men jag vill itne betala för någons p-piller, de kan köpa själva för Xdollars”. det hon inte FATTAR, är att bara för att det är på ett visst sätt idag, betyder det inte att det kommer se ut så om Romney vinner. priset på p-pillerna lär höjas, förhållandena för kvinnor/homosexuella/studerande lär försämras. och vad säger hon då? hon “vill” ju inte det, men hon har RÖSTAT på en idiot.

  blir så less.

 2. Men snälla nån USA…. vote Obama!
  P.S kolla annars om du får in Allt för Sverige på SVT world..

 3. Haha! Mamma, jag och Jossan (ja eller hon satt m iPad) satt också å tittade på Abbey. Hoppas att det ändå går bra för C i NY med tävlingen.
  Får du inAllt för Sverige med Svt Play? Det handlar om amerikaner som hittar sina rötter i Sverige….

 4. Hur har du lyckats kolla in Downton Abbey? Jag sitter här i Schweiz och lyckas inte kunna kolla på det genom SVT-play. Har du gjort på något särskilt sätt?
  Kram!

  PS Må gudarna göra så att Romeny inte vinner på tisdag.

 5. Såg en dokumentär om Romney där han säger att växthuseffekten (delvis) inte beror på utsläpp m.m. Detta var han nästan stensäker på!
  Sedan sades det att rep inte stödjer stamcellsforskning. Många am forskare fick lämna landet för att kunna jobba. Tänk om man kan hitta botemedel mot många hemska sjukdomar? Nej jag tycker att de konservativa måste läsa på lite innan de uttalar sig. Bibeln är ingen trovärdig källa. Think outside the “book” 😀

Write A Comment