Så grymt att lyssna på en man som dedikerat hela sitt vuxna liv och karriär till nutrition och säger att han aldrig, aldrig skulle äta vete. Oh.

Skillnad på kött och kött.

20121101-224849.jpg

12 Comments

 1. Just bara vete eller gluteninnehållande “grains” överlag?

  Jag slits ju mellan att vilja ha fakta och forskningsstudier på allt allt och till att tycka att det ändå är intressant.

  Och jag läser ju det mesta om alla typer av “dieter” för att hänga med och kunna tycka 🙂

  Hoppas att du skriver mer om detta!

  • Det finns mass reserch. Läs the paleo solution av robb wolf om du vill ha hard core forskning, eller it starts with food om du vill ha något roligare och mer lättläst. (men fortfarande asbra). Och sen PROVA – då vet du och jag kan garantera skillnad!

 2. Själv tror jag inte på att utesluta någon grupp av mat. Tycker dessutom alldeles för mycket om nybakat bröd för att vilja ge upp vete. Jag ser inte gryn som något ont i mitt liv. SKulle ha mycket lättare att ge upp både fett och kött men inte bröd som sagt. Men jag respekterar att man har olika värderingar och klart man ska köra på det som man mår bra av.
  Kram!

 3. Jenny i VA Reply

  later ju lite drastiskt, men intressant! Vill veta mer! 😀

 4. trodde han att veta var direkt farligt eller bara inte så hälsosamt?

Write A Comment