Nya braxor

Äntligen fick jag tag i ett par byxor som känns “timeless”. Tänker ha på mig dessa till mars. Minst. (Fyi. En brax är en fisk, braxor är slang för byxor men det här är ju leggings, så tekniskt sätt har använder jag ännu en djurliknelse på fel sätt)

20121028-220346.jpg

11 Comments

 • antonia says:

  Tror jag har likadana från Tradera :) Men har för mig att mina sprack i grenen ganska fort, men de kanske var lite för små helt enkelt. Snygga i alla fall.

 • Cia says:

  Sicka Härliga!!!!!!!!!!! Vill också ha, var hittade du???

 • Bubbel says:

  Snygga – lite folklore sådär! :)

 • Johanna says:

  Haha nu kan jag inte låta bli att berätta en sjuk grej min kille påstår: Att fisken brax heter braxen, alltså inte bara i bestämd form utan i grundform också. Gädda, gös, braxen liksom. “Vi fick upp en braxen”.

  Tycker detta låter mycket stört och vågar inte svära på att det är sant, men tror det. Verkar stämma om man googlar.

 • Nicky says:

  Ah, sådana där snygga har jag också. Beställde mina från ebay och lyckades av misstag få tag på en ganska (jätte-)liten storlek. Dom passade hyffsat förra året och var helt underbara, men detta året har jag lagt ut lite så jag får nog bara inse att dom inte är för mig längre. Så erkänner att jag är lite avis på dina skitsnygga braxor :-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>