Jag trodde länge att en Björntjänst faktiskt var en riktigt stor och bra tjänst, och nu vaknar jag till två kommentarer att krokodiltårar är fejktårar och inte alls stooora tårar som jag alltid trott. Jaha? Vad är det med djur att vara falska egentligen?

11 Comments

  1. Krokodiltårar tänkte jag på… Men man fattade ju, det är det viktiga! Björntjänst TYCKER jag borde vara tvärt om vad det är. Jag trodde fö att det var det tills för inte så jättelänge sedan… 😉

  2. Ha ha varför måste folk upplysa en om saker som är inpräntade sedan lång tid tillbaka. I’m with you! Du får komma hem till kungliga bröllopet! 🙂

  3. Haha, jag har också gått runt hela livet och trott att krokodiltårar betyder STORA tårar…

  4. Hahaha, jag trodde också att en björntjänst var ngt riktigt bra & reko tills för ett par år sedan. Bamseskadad kanske?
    Apropå Bamse så kan du ju köra på Lilleskutt tårar istället för krokodiltårar!

  5. Bjorntjanst hade jag koll pa, men krokodiltarar trodde jag ocksa att var stora tarar! Vad finns det da for uttryck for at grata stora tarar? Grata floder.. Jag gillar krokodiltarar battre.

  6. När just DU säger krokodiltårar så förstår man ju vad du menar ändå :):) Så fortsätt säga björntjänst och krokodiltårar precis så som du vill!!!

Write A Comment