12 timmar kvar, sen åker de till The royal kingdom of Sweden och jag sätter mig under en filt och deppar. Sen drar jag och tränar..

20121024-073852.jpg

Jag fick inte på mig mina jeans igår. Ha ha ha grin grin grin. Det har aldrig hänt förut! Strunt samma, blir kanske ännu roligare att träna nu? Min sista WOD innan mamma och mormor kom var min bästa. Jag gjorde 75 pullups utan band och fik äntligen mitt namn på vår Pin för great performance. Boom! Nu får jag aldrig mer titta åt banden. Skönt!

20121024-073940.jpg

20121024-073958.jpg

12 Comments

 1. Hopps ni haft det bra, men det är jag säker på. Förstår att det är sjukt tråkigt/sorgligt när de åker hem till Sverige 🙁

 2. Du är så orolig som tar hand om känslor med träning! jag försöker men jag är tyvärr mer trolig att använda alkohol, jag beundrar verkligen dig även om du inte klarar allt så bra i ditt hårda cross-fit program, så ska du komma ihåg att vi andra som läser detta är vanliga svennar som är glada om vi går till gymmet 2 ggr i veckan för typ aerobics!
  Jag ska också operera brösten om 1 vecka och är supernervös, känner mig så dum och har inte vågat berätta för någon mer än två i min vänskapskrets och det är svårt.
  Jag vet att jag verkligen bytte ämne här, men jag önskar jag hade din öppenhet och självklarhet!

  http://mrsadvocat.blogspot.se/

 3. Tänker på dig, kommer med en ny gottepåse på fredag, så du kan trösta dig lite 🙂 Och hörru – Enda orsaken till att du inte får på dig jeansen är för du fått en killer rumpa av allt tränande 😀 Muskler!!!!!!!!!

 4. ugh! Jag vet hur det känns, mamma och pappa var ju här i en månad…men under den tiden var jag även sjukt stressad och jobbade varje dag och till och med in på nätterna ibland, sen åkte vi på resa i 9 dagar och efter det var det jobb igen och sen åkte dom hem 🙁 nu i efterhand känns det så dumt att man inte kunde umgås mera. bah!

 5. O herre gud, bra jobbat! Igår skulle vi springa en mile och göra 50 pull-ups. Det tog mig nästan lika lång tid att göra pull-ups som det tog mig att springa en mile… och då använde jag blått band. Fail. But I’ll get there!

 6. Så fina de är, både mamma och mormor! Förstår det måste kännas jobbigt att de snart åker hem igen.

  Och du, bra jobbat med de 75! Du rockar, men det vet du ju redan!

Write A Comment