Dricker ni mögel/jäst te i Sverige med? Varenda kotte dricker detta här, speciellt alla yoga hippies i hampa kläder. Jag kom, jag provade, jag kräktes. Typ. Nej men det smakar skit. Onödig skit. Idag hittade jag vin i burk. Måste smaka apa de med. Brrr

20121020-224903.jpg

20121020-224912.jpg

11 Comments

 1. Vin på burk skulle jag nog kunna dricka om det kniper, även om det inte skulle se så sofistikerat ut:-). Öl på burk tycker jag smakar samma som i glasflaska så jag tror inte det inverkar på smak i någon större utsträckning. Mögel/jästte, kan inte se något hälsosamt med det.

 2. Märkliga saker det där! Varför dricker de den där jästdrycken?

 3. I Sverige har vi ju vin på tetrapack, i festisstorlek. Vet inte om de e så mycket bättre/godare..

 4. Jag har inte hört talas om det här borta i Californien men det finns garanerat här också, då det finns en hel del hippies här. Låter skitäcligt dock!!!

 5. Har aldrig sett det i Sverige, däremot har vi verkligen imporetar alla slags vatten – och numera säljer också arla “avancerade” varianter på mjölk, för balance, strength osv. Lite underlig utveckling, men den kommer helt klart från väst.

 6. Mögeldryck? – eww!
  Men vin på burk… tja, smidigt för en picknick kanske? Men den ser inte direkt ut som att innehållet kommer vara av så god kvalitet.

 7. Det låter inte som någon höjdare…blä.
  Är det pant på burkarna? 🙂 I Riga hittade jag öl i billig tvåliters plastpetflaska, lite samma stuk.

 8. Jag har varken hört talas om det i Minnesota eller Sverige. Vin på burk lät inte så classy, men det kanske inte är så mycket värre än vin i tetra pak 😉

Write A Comment