Kombucha

Dricker ni mögel/jäst te i Sverige med? Varenda kotte dricker detta här, speciellt alla yoga hippies i hampa kläder. Jag kom, jag provade, jag kräktes. Typ. Nej men det smakar skit. Onödig skit. Idag hittade jag vin i burk. Måste smaka apa de med. Brrr

20121020-224903.jpg

20121020-224912.jpg

11 Responses to Kombucha

 • Åsa says:

  Vin på burk skulle jag nog kunna dricka om det kniper, även om det inte skulle se så sofistikerat ut:-). Öl på burk tycker jag smakar samma som i glasflaska så jag tror inte det inverkar på smak i någon större utsträckning. Mögel/jästte, kan inte se något hälsosamt med det.

 • Kattis says:

  I Sverige har vi ju vin på tetrapack, i festisstorlek. Vet inte om de e så mycket bättre/godare..

 • Jag har inte hört talas om det här borta i Californien men det finns garanerat här också, då det finns en hel del hippies här. Låter skitäcligt dock!!!

 • Uppochhoppa says:

  Har aldrig sett det i Sverige, däremot har vi verkligen imporetar alla slags vatten – och numera säljer också arla “avancerade” varianter på mjölk, för balance, strength osv. Lite underlig utveckling, men den kommer helt klart från väst.

 • Johanna says:

  Mögeldryck? – eww!
  Men vin på burk… tja, smidigt för en picknick kanske? Men den ser inte direkt ut som att innehållet kommer vara av så god kvalitet.

 • Jessica says:

  Det låter inte som någon höjdare…blä.
  Är det pant på burkarna? :) I Riga hittade jag öl i billig tvåliters plastpetflaska, lite samma stuk.

 • Jag har varken hört talas om det i Minnesota eller Sverige. Vin på burk lät inte så classy, men det kanske inte är så mycket värre än vin i tetra pak ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *