Etsyyy maniaaaa

Nu är det snart Halloween och jag har köpt papyrus kort som kostar en arm och ett ben, men de uberduberfina. Men det bästa med korten är vår stämpel! Tjing tjing! Hur gifta är vi inte nu?? Där ser ni min adress.. Det är inte så smart kanske men det är OK. Vi har en mördarhund här hemma. På riktigt. A killer dog for you english speaking creepers. (En fråga, hur suddar man ut saker i PS6?)

Favoriten är denna. Trycket, inte ramen. Urk. Men hur fin är den inte! Ni måste titta på MyRoos. Alla länder, världsdelar och stater finns där. Jag ska fixa hjärtat så det är mindre och passar in där i Stockholms skärgård. På riktigt – Stockholm i mitt hjärta. Jisses vad bra ni har det där hemma i Sverige.

11 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>