Vackra saker och ting

Etsyyy maniaaaa

10.15.12

Nu är det snart Halloween och jag har köpt papyrus kort som kostar en arm och ett ben, men de uberduberfina. Men det bästa med korten är vår stämpel! Tjing tjing! Hur gifta är vi inte nu?? Där ser ni min adress.. Det är inte så smart kanske men det är OK. Vi har en mördarhund här hemma. På riktigt. A killer dog for you english speaking creepers. (En fråga, hur suddar man ut saker i PS6?)

Favoriten är denna. Trycket, inte ramen. Urk. Men hur fin är den inte! Ni måste titta på MyRoos. Alla länder, världsdelar och stater finns där. Jag ska fixa hjärtat så det är mindre och passar in där i Stockholms skärgård. På riktigt – Stockholm i mitt hjärta. Jisses vad bra ni har det där hemma i Sverige.

You Might Also Like

11 Comments

 • Reply Annika i Colombia 10.16.12 at 20:02

  Vad snyggt! Både stämplarna och tavlan!

 • Reply Bubbel 10.16.12 at 09:21

  Åh åh åh – det är sällan jag drabbas av köplusta men nu blev jag sugen på allvar – vill genast ha både en stämpel och en tavla!!

 • Reply Anna 10.16.12 at 02:32

  I love love love it!

 • Reply Helena 10.16.12 at 00:13

  Love Etsy!!
  Handlar och säljer på Etsy.. it is the shit!! 🙂

 • Reply Sandra - Breakaway 10.15.12 at 14:37

  Så fint! Jag som har massor av tomma ramar också :/ För att smeta ut saker i PS använder du smudge tool som ser ut som en hand som pekar. Om du bara vill att det ska vara oskarpt kan du ta blur tool istället och dra flera gånger. Jag brukar pixla när jag inte vill att något ska synas, och då markerar man området och väljer mosaic från filtermenyn. Jag kan ge tusen andra alternativ också, det är både tjusningen och nackdelen med PS – det finns så många sätt att göra allt på!

 • Reply Uppochhoppa 10.15.12 at 14:28

  Oj vad fint! Men man skickar ju snigelpost för sällan. Men fint. Kanske går att förstora och hänga på väggen också, som den andra snygga tavlan?

 • Reply Christine&Paris 10.15.12 at 10:48

  Fina! Själv är jag sämst på att skicka kort vid högtider. På semestern köper jag vykort och sedan glömmer jag posta dem. Måste bli en bättre “skicka kort”-människa!

 • Reply Hanna Lans 10.15.12 at 10:24

  Jagvillocksåhaensnyggstämpel!!

 • Reply Elin 10.15.12 at 06:03

  Hey kan du inte lanka till myroots? Hittar inte?

 • Leave a Reply