En efterlängtad helg! Den började med ett pass CrossFit och sedan lunch med goda vänner. Casey tog det här fotot på mig och jag kände att.. nej.. så här kan jag inte fortsätta. Gollums syster. Jag måste skaffa korsett eller något som fixar hållningen från hell. Sen skämdes jag.. stackars Casey som ensam bär skönheten på sina axlar..

Tills jag påmindes att jag är gift med en pojke som har ryggsäck. RYGGSÄCK. Jag kan göra vad jag vill. Inget är värre än en ryggsäck. Så jag hoppade över att duscha och rockade mina gamla svettiga träningskläder. Sen köpte jag ett par Lululemon byxor. Ohgodeguddetfinnsingetbättre. Jag kommer aldrig att ta av mig dem.

Efter det drack jag Cola från Mexico som innehåller socker och inte high fructose corn syrup. Gott men fortfarande onyttigt. Noterade ni att jag inte borstat håret? Det är OK, min kille har ryggsäck.

Kvällen tillbringades i köket där vi karvade pumpor. Det luktar kräk så Casey och våra vänner fick göra grovjobbet och jag kom, såg och segrade. Not.

Jag gjorde pumpan till vänster, Casey den till höger. Våra vänner vann dock och tog med sig sina proffs-pumpor hem och lämnade oss med våra poop-pumpor.

Söndagen spenderades på IKEA. De har nämligen julmust på hyllorna. Jag skiter i årstiderna, mina holidays går efter IKEAS kalender.

17 Comments

 1. Åh Lululemon, har en del toppar och shorts från dem, gillar dem starkt! Funderar på ett inköp av byxor, vilka rekommenderar du?

 2. krumryggen Reply

  heheh, knäppa underbara inlägg du har :). det måste vara all B&J.

  om du vill tävla med din man avseende ryggsäckens fulhet så tycker jag att du borde köpa en sån där skitsnygg väska som många kvinnor i övre medelåldern har i sverige: en mini-ryggsäck i svart lack. riktgit ballt. används som handväska. praktiskt och foträtt!

 3. Haha, du är väl för härlig…
  Var också på IKEA häromdagen, och de hade börjat sätta upp hur mycket julpynt som helst! Först tänkte jag att det är för tidigt. Men sen kröp julmyset in i mig och jag var fast…

 4. Hahaha, då ska ska ni se mig på shoppingtur i Sthlm city med … tadaaam…dramaten! Ja, nu orkar jag inte bära mera mjölk, fil, apelsiner och toapapper… Jag sätter näsan i vädret och drar stolt min dramaten längs med Sveavägen. Fulare än ryggsäck!
  / Anna

 5. Yes, julmust på IKEA! Då får det bli en sväng därom så vi kan bjuda amerikanska släktingarna på julmust till svenska julbordet som jag ska fixa i Florida 🙂
  Vilka fina pumpor!

 6. Det är dock mycket bättre med ryggsäck än magväska! Det kan man verkligen spy åt 🙂

 7. Omg! Jag tror skrattar ihjäl mig. Jag är också gift med en pojke med ryggsäck. Dessutom exakt likadan ryggsäck som din man 😉 Låter annars som ni haft en härlig helg! Kram.

 8. haha vilket underbart inlägg.
  Och vilka sinnessjukt fina pumpor, har ni på riktigt karvat ut det där?!

 9. Min kille är expert på att ta bilder på mig när jag gör fula grimaser… Vissa saker får man bara leva med!

 10. Haha, vad rolig du ar. Tycker framforallt att du ser otackt smal ut pa oversta bilden..Ryggsack. Jadu, inte ar det snyggt, men praktiskt, ja. Men som sagt, det finns val snyggare och mindre snygga modeller…

  Karva pumpor luktar verkligen fruktansvart, jag haller med. Chris far garna ta grovjobbet har ocksa! 🙂 Tycker att dom blev riktigt fina! Har kan vi dock inte gora det forren precis dagen/dagarna innan Halloween, dom ruttnar bort har i varmen annars. Trist, da jag gillar att dekorera med pumpor och tanda ljus i lyktor etc. Men har i sommarvarmen kanns det fel. Lika fel som det kanns att fira jul i 30 graders varme…suck!

  Julmust! Ahhhh, det (och laktits forstas) var det forsta som jag sa att jag vill ha fran Sverige nar jag pratade med min mamma haromdagen. Hon var tveksam pa om hon ville packa julmust ifall petflaskorna spricker i vaskan…Mitt svar var ta manga sma, inte lika kladdigt om en eller tva gar sonder som ifall en stor flaska spricker. Dessutom ar ju plasten hardare i sma flaskor..sa jag haller tummarna for att hon far med sig ett par flaskor. Det ar ju sa gott!!!

 11. Du är söt hur som!!

  Både jag och mannen använder dock ryggsäck men en snygg sådan. Kan inte ha annat när jag susar fram på cykeln i mörkret.

  • Haha, ryggsäck är ju smart! Jag har en jg med när jag cyklar och hajkar. Men ALDRIG som substitut för en väska när jag går!

 12. Ehm…jag har kollat snett på amerikaner som använder ryggsäckar för sina skolböcker och har tänk att det där får ni då aldrig se mig med. Och vad har jag köpt? En ryggsäck! Jag har dock inte använt den i skolan men jag hade den när jag var och handlade en dag och det var då tjejen i kassan inte kunde tro att jag var svensk eftersom hon tyckte att jag såg så amerikansk ut…undra varför :/

  • men det värsta är de som skiter i ryggsäck och tar med sig RESVÄSKOR med rull! Har bara sett lawstudents göra det men heeellooooo – fashiiiion. hah nej men det är nästan bättre med resväska då än ryggsäck.

Write A Comment