Baby got back- Ridgeback!

Kolla in min beeeeebis! Oh pluttisnuttigullikräki

10.11.12

Ok, två inlägg om hundar i rad. Jag vet…Skittråkigt. MEN jag kom till en insikt idag! När alla ni mammor bloggar om era barn kurvor, BVC och tänder så känner jag ofta lite.. que? Men nu fattar jag! Nala var hos veterinären igår, livrädd. Alltså vettskrämd. Vi vaccinerade, tog blogprov, kollade muskler etc.

…Och, här kommer det, de ser sällan en hund med så fin muuuskelllmassaaaaaa! Hör ni! Vad betyder det? Att jaaaaag har fin muskelmassa eftersom jag är the walker/runner/entertainer. Nej, skoja bara. Men jag blev så stolt! Min lilla gris är perfekt! (Alla blodprov, lever och njurvärlden och the poop test var smoking!)

I feel you moms! Bara att ni har riktiga barn och jag lever på låtsas genom en hund. Same same, deprimerad should be my name. (!!)

OK, Gick lite overboard med opacity penseln där.. men jag fattar hur man raderar saker på Photoshop ännu.. ok?!

You Might Also Like

24 Comments

 • Reply M 10.13.12 at 14:09

  Men man är ju faktiskt mamma/pappa till sina små älskade djur. När jag var utomlands tog jag tillochmed kort på en liten sandhög för att visa till min hamster (han älskade nämligen att bada i sand) och det tycker jag är helt okej!! Faktiskt. 🙂

  • Reply Linnéa 10.15.12 at 22:14

   Ha ha haha det är nog det ROLIGASTE jag läst!

 • Reply Amanda 10.12.12 at 23:51

  Jag vet precis hur det är, jag måste alltid säga till min man att han inte får svara folks barn-historier med historier om vår kanin!

  • Reply Linnéa 10.13.12 at 06:30

   HAHAHA så säger Casey till mig!!

 • Reply sara 10.12.12 at 15:25

  grymma inlägg har du, rajt ån liksom!

  man tänker så här litegrann: du är sjukt snygg, vältränad, har en extremt snygg snubbe, bor i ett pepparkakshus, i den underbaraste delen av världen, typ. en källa till, kanske inte avund, men lite så här: oh, sån skulle man va.
  man kan ju bli lite så hära less på alla som liksom definierar sig utifrån sitt barn, de som tappat allt intresse för allt annat i hela världen ungefär. du lever ju inte alls på låtsas med nala, du lever på riktigt! fortsätt blogga om vovven, det är fint.

 • Reply Charlotta 10.12.12 at 11:57

  Haahahaha jag skriver BARA om min bebis nu för tiden, men det är ett val jag har gjort. Det är en bebisblogg liksom och inte en blogg om mitt liv så mycket längre (även om det givetvis går ihop allt som oftast) 😉
  Klart du ska vara stolt över din hund, ni har ju uppfostrat henne! Super fin bild på er också 🙂

  • Reply Linnéa 10.12.12 at 13:35

   Nja men det är ju såå tråååkigt att läsa om folk hundar hela tiden, har svårt att hålla mig bara 🙂

 • Reply Helena i Philly 10.12.12 at 09:13

  Hahaha!! I get you! 🙂

 • Reply Cia 10.12.12 at 08:15

  Kommer du ihåg när jag var hos vetrinären sist och hon kallade Bode överviktig, 3 lbs behövde han bli av med??!!! Jäklar va upprörd jag var…det var det enda jag kom ihåg trots att allt annat var perfekt 😉 kritisera min bebis på det viset 😀

  • Reply Linnéa 10.12.12 at 10:03

   Eller hur! Jag hade blivit syyyr! Speciellt eftersom ni motionerar Bode så mycket!

 • Reply Desiree 10.12.12 at 08:10

  Hon är jättefin och du har all anledning att vara stolt och lycklig över henne. Jag kan nog säga att jag tycker att både du och Nala verkar ha finfin muskelmassa.
  Kram och ha en fin helg.

  • Reply Linnéa 10.12.12 at 10:04

   Haha TACK Desiree! Ha en trevlig helg!

 • Reply Systerlyster 10.12.12 at 06:51

  Jag sa att jag inte fattar varför folk rubricerar sig “mamma” eller “pappa” till djur, tills jag själv började mumla saker som “mammas bästa kisse” i kattens öra… sen fick jag fint svälja allt jag sagt… höhö…

  • Reply Linnéa 10.12.12 at 10:05

   Här i USA så finns det ingen annan titel än mom and dad så som matte eller huss. Uhhh det ger mig ångest! Jag är inte Nalas mamma!

 • Reply mb 10.12.12 at 03:55

  hahah så söt ang photoshop! kan lära dig en grej: varje gång du gör något med bilden gör du ett new adjustment layer. så sen när du vill ändra/ta bort ett så går du in på layers och raderar det du vill ta bort. annars kan du också kolla längst upp i menyn efter “ångra” (vet ej vad det heter i engelska versionen)

  och Nala är fin som vanligt! äter hon också lite paleoibspirerat? kanske är därför musklerna är så tighta 😀 mina hundar äter orijen (från Kanada) och det innehåller inga spannmål/potatis osv, bara kött och frukt-paleo alltså 😀

  • Reply Linnéa 10.12.12 at 10:05

   Ja men jag trodde att det blev nya layers per automatik.. men icke. Nala äter BARA paleo, alltså bättre än både mig och casey.

 • Reply Sofia 10.12.12 at 01:40

  Jag är ju precis likadan, med mina katter. Och nästan ännu mer med mina föräldrars nya valp, jag blev helt sjukt kär i henne när jag var i Sverige sist. Alltså, jag funderade nästan på att flytta hem bara för att få vara nära henne. Ehh.

 • Reply Hanna Lans 10.12.12 at 00:42

  Cynikern i mig säger mig att veterinärerna i USA inte ofta ser hundar som faktiskt får röra på sig … Keep up the good work med henne!

  • Reply Agnes 10.12.12 at 02:43

   Haha, skulle precis säga detsamma. Jag antar att de ser många feta husdjur också. Alla ska inte ha hund helt enkelt. Men min teori baserar sig på väldigt vaga grunder på de få avsnitt av “the dog whisperer” jag har sett där nästan alla avsnitt sett ut likadant. “Du måste gå ut med hunden så att han får göra av med energi”. -“Gå ut? Vi har ju en jättestor övervåning i huset där hen kan va”.

   • Reply Linnéa 10.12.12 at 10:06

    Ja men så är det rätt mycket här.. ska man verkligen med en hund.. hon har ju bakgård… hahah

  • Reply Linnéa 10.12.12 at 10:07

   Sant!

 • Reply Sofie 10.11.12 at 21:56

  Saknar Nala. Saknar dig.

  • Reply Linnéa 10.11.12 at 22:04

   Och jag dig Sofie. Massor. Känns så konstigt att du inte bor här längre

  Leave a Reply