Ok, två inlägg om hundar i rad. Jag vet…Skittråkigt. MEN jag kom till en insikt idag! När alla ni mammor bloggar om era barn kurvor, BVC och tänder så känner jag ofta lite.. que? Men nu fattar jag! Nala var hos veterinären igår, livrädd. Alltså vettskrämd. Vi vaccinerade, tog blogprov, kollade muskler etc.

…Och, här kommer det, de ser sällan en hund med så fin muuuskelllmassaaaaaa! Hör ni! Vad betyder det? Att jaaaaag har fin muskelmassa eftersom jag är the walker/runner/entertainer. Nej, skoja bara. Men jag blev så stolt! Min lilla gris är perfekt! (Alla blodprov, lever och njurvärlden och the poop test var smoking!)

I feel you moms! Bara att ni har riktiga barn och jag lever på låtsas genom en hund. Same same, deprimerad should be my name. (!!)

OK, Gick lite overboard med opacity penseln där.. men jag fattar hur man raderar saker på Photoshop ännu.. ok?!

24 Comments

 1. Men man är ju faktiskt mamma/pappa till sina små älskade djur. När jag var utomlands tog jag tillochmed kort på en liten sandhög för att visa till min hamster (han älskade nämligen att bada i sand) och det tycker jag är helt okej!! Faktiskt. 🙂

 2. Jag vet precis hur det är, jag måste alltid säga till min man att han inte får svara folks barn-historier med historier om vår kanin!

 3. grymma inlägg har du, rajt ån liksom!

  man tänker så här litegrann: du är sjukt snygg, vältränad, har en extremt snygg snubbe, bor i ett pepparkakshus, i den underbaraste delen av världen, typ. en källa till, kanske inte avund, men lite så här: oh, sån skulle man va.
  man kan ju bli lite så hära less på alla som liksom definierar sig utifrån sitt barn, de som tappat allt intresse för allt annat i hela världen ungefär. du lever ju inte alls på låtsas med nala, du lever på riktigt! fortsätt blogga om vovven, det är fint.

 4. Haahahaha jag skriver BARA om min bebis nu för tiden, men det är ett val jag har gjort. Det är en bebisblogg liksom och inte en blogg om mitt liv så mycket längre (även om det givetvis går ihop allt som oftast) 😉
  Klart du ska vara stolt över din hund, ni har ju uppfostrat henne! Super fin bild på er också 🙂

  • Nja men det är ju såå tråååkigt att läsa om folk hundar hela tiden, har svårt att hålla mig bara 🙂

 5. Kommer du ihåg när jag var hos vetrinären sist och hon kallade Bode överviktig, 3 lbs behövde han bli av med??!!! Jäklar va upprörd jag var…det var det enda jag kom ihåg trots att allt annat var perfekt 😉 kritisera min bebis på det viset 😀

 6. Hon är jättefin och du har all anledning att vara stolt och lycklig över henne. Jag kan nog säga att jag tycker att både du och Nala verkar ha finfin muskelmassa.
  Kram och ha en fin helg.

 7. Jag sa att jag inte fattar varför folk rubricerar sig “mamma” eller “pappa” till djur, tills jag själv började mumla saker som “mammas bästa kisse” i kattens öra… sen fick jag fint svälja allt jag sagt… höhö…

  • Här i USA så finns det ingen annan titel än mom and dad så som matte eller huss. Uhhh det ger mig ångest! Jag är inte Nalas mamma!

 8. hahah så söt ang photoshop! kan lära dig en grej: varje gång du gör något med bilden gör du ett new adjustment layer. så sen när du vill ändra/ta bort ett så går du in på layers och raderar det du vill ta bort. annars kan du också kolla längst upp i menyn efter “ångra” (vet ej vad det heter i engelska versionen)

  och Nala är fin som vanligt! äter hon också lite paleoibspirerat? kanske är därför musklerna är så tighta 😀 mina hundar äter orijen (från Kanada) och det innehåller inga spannmål/potatis osv, bara kött och frukt-paleo alltså 😀

  • Ja men jag trodde att det blev nya layers per automatik.. men icke. Nala äter BARA paleo, alltså bättre än både mig och casey.

 9. Jag är ju precis likadan, med mina katter. Och nästan ännu mer med mina föräldrars nya valp, jag blev helt sjukt kär i henne när jag var i Sverige sist. Alltså, jag funderade nästan på att flytta hem bara för att få vara nära henne. Ehh.

 10. Cynikern i mig säger mig att veterinärerna i USA inte ofta ser hundar som faktiskt får röra på sig … Keep up the good work med henne!

  • Haha, skulle precis säga detsamma. Jag antar att de ser många feta husdjur också. Alla ska inte ha hund helt enkelt. Men min teori baserar sig på väldigt vaga grunder på de få avsnitt av “the dog whisperer” jag har sett där nästan alla avsnitt sett ut likadant. “Du måste gå ut med hunden så att han får göra av med energi”. -“Gå ut? Vi har ju en jättestor övervåning i huset där hen kan va”.

   • Ja men så är det rätt mycket här.. ska man verkligen med en hund.. hon har ju bakgård… hahah

Write A Comment