The Royal Kingdom Of Sweden

Jag saknar er

10.10.12

90% av livet långt borta i väst går bra. Jag känner mig hemma, tacksam och väldigt lycklig. Lycklig med livet här och framförallt med Casey, men idag slog de resterande 10% till.

Jag längtar hem till mina vänner.. så mycket att jag inte ens vill höra av mig längre längre för då inser jag:

 1. …att vi inte har talat med varandra på så länge att vi inte längre vet vad som pågår i varandras day to day live. Vi har tappat vardagen och måste uppdatera varandra.
 2. …hur mycket jag saknar er.

Det gör ont! Jag är så ledsen på mig själv som tillåtit att de som varit viktigast bli personer i periferin.

Hörrni, jag älskar er, och tänker på er varje dag.

Men för att vara en skitdag så är det en rätt bra skitdag. Jag har hittat en butik som säljer lakris, blev bjuden på lunchdate med Casey, ätit indiskt till middag, gosat med Nala (vars blodprover kom tillbaka och alla var bra, perfekt hund) och köpt liftkort till bergen. Hej Colorado!

You Might Also Like

14 Comments

 • Reply Annika i Colombia 10.12.12 at 19:47

  Åh, jag vet precis hur det känns. Den värsta baksidan av utlandssvenskheten.

 • Reply i min lilla lilla värld 10.11.12 at 13:22

  Kram

 • Reply amanda i Denpan! 10.11.12 at 10:20

  Hallå hej, åj jag börja gråta hej vilt här när jag läste det här.
  Jag känner igen det så mycket!

  Hängggg in there ju knåw!

  PUSS! Ikväll fixar vi naglarna och blir fina!!!

  • Reply Linnéa 10.11.12 at 14:19

   Men ja! Jävla skit att man har så många bra vänner som man ska gå runt och sakna.

 • Reply Cia 10.11.12 at 08:09

  Alltid denna Bittersweet känsla….Ska man nu bo langt bort sa finns det ju inget bättre ställe än Colorado…eller hur 🙂 Men fy vad jobbigt det är ibland,tidsskillnaden är verkligen jobbig när det gäller att forsoka halla kontakten, när folk där hemma kan sitta ner och prata, sa börjar ju precis varan dag här och vi hinner inte med…Suger gör det!!!

 • Reply Hanna Lans 10.11.12 at 06:26

  Värsta känslan, ever! Men snart får du besök av några släktingar, då känns det säkert bättre igen.

 • Reply Desiree 10.11.12 at 02:44

  Känner igen det där. Hemlängtan som plötsligt drabban en när man bor utomlands. Helt utan förvarning kan den slå till när man minst anar det.
  Hoppas det känns bättre idag. Snart får du besök så att du kan få umgås med några av dina nära och kära iallfall.
  Kram!

  • Reply Linnéa 10.11.12 at 14:20

   Ja den är förrädisk! Kommer alltid när saker är så BRA!

 • Reply Casa Annika 10.11.12 at 02:18

  Det är den jävligt stora nackdelen med att bo utomlands.
  Men du, 90 procent är en väldigt bra siffra! Gläd dig åt den när den värsta hemlängtan går över!

  • Reply Linnéa 10.11.12 at 14:20

   Bra synsätt! Tack Annika!

 • Reply Sofie 10.11.12 at 00:35

  Oh jag förstår precis, jag var så jäkla dålig på att höra av mig när jag bodde i Australien men det var ju skitsvårt med tidsskillnad och helgerna bara försvann. tacka vet jag bloggen och facebook. på lördag ska jag skypa med min bästa kompis från Australien-tiden, och jag har sån ångest för vi har inte pratat med varandra på riktigt sedan jag flyttade därifrån i JULI 2011! Alltså över ett år, helt sjukt och jag har sån ångest och dåligt samvete. Men på lördag, då jäklar 🙂

 • Reply Ann 10.10.12 at 23:38

  Jag känner samma sak, har inte prata på riktigt med någon av mina vänner där hemma på flera månader 🙁 och ju längre tiden går desto mindre vet man om varandra. Som en riktigt ond cirkel. Sen så hjälper ju10 timmars tidsskillnad inte riktigt heller…

  • Reply Linnéa 10.11.12 at 14:20

   Preics! Tidskillnaden är helt värdelös..

  Leave a Reply