8 dagar kvar

Om åtta dagar kommer mamma och mormor. Jag har planerat för deras semester och i går bokade jag in sista delen. Här kommer vi glida runt i morgonrockar om två veckor. (tänk om det kunde vara i två veckor istället för om två veckor…)

8 Responses to 8 dagar kvar

 • Desiree says:

  Jag förstår att du längtar jättemycket. Det här stället ser ut to die for liksom. Jag kollade in länken till det som du bifogade på FB och har skrivit upp detta ställe på min Bucket List in life. Förutom att själva hotellet och spaet ser rent himmelska ut så gör ju utsikten över bergen pricket på i:et.

  Kram!

 • Casa Annika says:

  Öh… Hm… Om jag skulle komma och hälsa på dig, skulle du boka något liknande då? Har inga planer på det just nu, vi känner ju inte varandra, jag kan inte ens ta med svenskt godis att muta dig med, men… vill du ha några spanska, kryddstarka korvar? Mot några dagar på spa?

 • Maja says:

  Va lyxigt och va mysigt att ha semester på semestern för dem :) Gu va ni kommer ha det bra!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *