Den som ber hon får

Jag undrade i morse om min bil var så där smart att man inte kunde låsa in nycklarna i den.. Nu, approx 6 timmar senare så vet jag att varken bilen eller jag är så smarta. Jag låste precis in nycklarna i bakluckan… Casey, som har hur mycket som helst att göra idag, sitter fast i rusningstrafiken för att rädda mig, jag sitter fast på jobbet och CrossFiten började för 20 minuter sedan.. Nu måste jag springa och jag VILL INTE!

20121008-162232.jpg
Bjuder på en dålig men rätt härlig hårdag.. En av många.

5 Comments

 • Sanna says:

  Hahaha, det där har jag också gjort en gång. Efter att ha packat bakluckan full av grejer satte jag mig bakom ratten och undrade vart nyckeln tog vägen. Jag kände mig otroligt intelligent när jag kom på att den måste ligga där bak med alla grejer och att bakluckan kan bara öppnas med, ja, just det: nyckeln.

 • Johanna says:

  Men å vad störigt! Himla fin bild förresten.

 • Bubbel says:

  Nämen så typiskt!!

 • Caroline says:

  Men så typiskt att sådan inträffar strax efter man tänkt den! Man borde ju ha skapat någon slags riskbedömning och plan för att slippa prova men…!

 • Mamma says:

  Skit också!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>