Jag skäms! Det är läskigt vad kass karaktär jag tillåter mig själv att ha. Helgen som gick var vansinnigt onyttig. Kladdkaka, pizza, cola och popcorn. Nu är det 10 dagar strikt.som.fan innan mamma och mormor kommer. Lyssna på Kropp och Själs program,  “suget efter sött” Bra!

 

6 Comments

  1. Men hopp och stopp. Du äter ju pure och clean och paleo och fan och hans moster typ jämt. Ja, dumt att ge kroppen drivmedel som inte är optimalt, men ångest över mat är något som du ska skicka långt bort. Du är ju värsta grymma.

  2. Jag tänker nog också lite som någon här nedan skrev.. är det verkligen rätt att ha så dåligt samvete över det? Du är sund, vältränad och nyttig – att käka pizza och kladdkaka på en helg tycker jag inte låter konstigt alls. Snarare helt normalt. Så himla ovärt att ha dåligt samvete över det tänker jag! (Och menar det alltså inte som kritik det minsta lilla utan bara typ: Unna dig att unna dig, det är du värd). Kram!

  3. Du är inte ensam…Jag vill inte berätta att jag stod häromdagen och tinade en fryst glutenfri pizza (med ost på) i mikron kl.1 på natten. En fryst pizza som har legat längst in i frysen sen jag flyttade in (3år sedan) och som tydligen gick ut 2011…Januari…
    Och detta efter att ha ätit gammal dyr choklad – vad är det med mig och bäst före datum egentligen?
    Tror våra hjärnor fick en knäpp när förbudet försvann (trots att vi skulle fortsätta med det så är det som om att förbudet ändå är borta, utmaningen är gonegonegone).
    Man är inte sugen på skitmat men ändå så äter man det…Fast nu märker jag hur dåligt jag mår utav ost också bummer :S

Write A Comment