he he he

 

5 Comments

  1. Fast jag undrar hur det blir för dem på rad 14? På rad 15 får det ju tydligen sitta barn?

    En gång i tiden fick man röka på flygplanen. Jag var på en långresa till Afrika och hade (såklart) beställt rökfri avdelning. Det var bara ett skynke som skilde avdelningarna åt, och flygvärdinnorna öppnade hela tiden. För “annars blev det outhärdligt för dem som satt därinne”. Jaha? Och för mig då? Jag stank rök när vi landade.

    Summa sumarum: För att det ska fungera med en tyst avdelning, så måste det vara väggar emellan. Jag skulle aldrig betala extra för att sitta på tyst avdelning på rad 14 för att ha skrikiga barn bakom mig på rad 15. Då investerar jag hellre i ett par bra öronproppar. 🙂

  2. Härligt! Då är det bara att lämpa av barnen längre bak o sen kan man själv sitta i barnfria zonen o låta flygvärdinnorna ta hand om barnen! 😉

Write A Comment