Det är så så så fint med SWEA.

Hörrni.. vart går gränsen över hur många man får äta innan man är rude? Tror jag bröt mot vett och etikett regelerna.. Ge mig en siffra.

7 Comments

  1. Min familj har alltid varit kakmonster så vi har inga gränser haha 😀 Men mina vänner skrattade åt mig en gång när jag åt 8st eller något sånt.

  2. Haha, SuSanne har det klockrena svaret!

    Fast jag har aldrig förstått mig på svensk finkänslighet. Jag hade säkert ätit tills det tagit slut. Och inte insett att andra hade velat göra detsamma …

  3. Jag hade börjat med att proppa i mig 4st…där hade jag kännt att ok nu har jag visat att jag gillar bullar, men sen frågat snäll när man sett att alla andra tagit en eller två om man fick smaka på en till. ja och så hade jag fortsatt…10st är en ok siffra att landa på men absolut inte rude, rude är om ingen annan får och du tar alla. allt annat är lagligt, visar ju bara att du gillar bakverket och de ska se det som smicker!!

  4. Den tredje skulle kännas lite jobbig tycker jag.. Men inte rude.. Hur många åt du?!

  5. Som utlandssvensk på kanelbullens dag..? Då jan man inte vara rude!

  6. 10? Okej 5 st då över det är man kanske rude om det inte är så att dom ändå ska slängas eller att ingen erbjuder en att ta med en påse hem – det är ju rude att inte fråga om man vill ha hem en påse. Vet dom inte om att man varit sockerfri i 30dagar? Då har man väl lite rätt att få rester 😉

Write A Comment