• Kört förbi en massa plakat med foton på döda foster. Anti abortion protestanter utanför Denvers Universitet. Osmakligt. 
 • Fått ett Fuck You finger mot mig i morgontrafiken
 • Fick se Fuck You fingret igen, av samma kille, som körde ikapp och la sig  bredvid och verkligen peeeekade, stirrrrrade och skreeeek samtidigt. Hade han inte sett ut som en av Sons of Anarchy killarna så hade jag kört i kapp och visar arslet. Nu fick han bara se mitt mittenfinger och det var ju mycket mindre än hans så jag antar att jag förlorade den matchen. 
 • Varit nära att lyckas med en Muscle up! Woho!
 • Ätit glass, och insett att det ska jag hålla mig borta ifrån i framtiden. The PAIN!
 • Pallat rönnbär
 • Sett en man som hade byxor med Romney’s ansikte i baken
 • Varit nära att dö av kissnödighet.. igen.. pga att en ny liten husmus delades på mitten i badrummet. 
 • Åt glass igen för att verkligen se om det stämde innan.. det gjorde det. Fan. 
 • Sett poliser i varje gatuhörn
 • Väntat på att Obamas bil entourage skulle köra förbi. Tog typ 30 min och var ungefär i storlek med Sveriges hela försvar. Very impressed.
 • Tittat på The Debate och kände att Obama såg rätt trött och ointresserad ut, men han var en gentleman jämfört med Romney var hungrig som en hyena och rude. 
 • Suttit hemma hos min AMERIKANSKA väninna för middag och politiskt häng. Coolt med vänner som man kan, på riktigt, löka med. 
 • Tagit in blommorna ifrån verandan för det kanske ska snöa i morgon.. idag var det 28 grader varmt mitt på dagen. 

6 Comments

 1. Whoa jag skulle aldrig våga peka finger åt någon, tänk om de googlar min reg.skylt och kommer på besök på natten….hua! Du är modig du 😉

 2. Man kan iallafall säga att det är drag i valet därborta! (på gott och ont). Men åhhh vad töntigt när folk kör ikapp en igen, för att på nytt visa fingret.. händer här i Sthlm med. Man hinner tänka ” vad händer vid nästa rödljus”. Avslutar denna mkt röriga kommentar med att säga att jag gillar dig och att mössen flyttar snart så att du slipper body parts 🙂

 3. haha, man vågar inte bråka med amerikaner i trafiken, man kan ju bli skjuten liksom!

 4. Skulle aldrig i livet vilja avstå från glass. Skiter i om det är onyttigt för det är det bästa jag vet. Spännande med debatten. Shit börjar bli lite nervis att de inte ska hinna skicka mitt röstkort i tid som de lovat.

 5. Soooooorbet, säger jag bara, sorbet.. Eller acai bowl (kan vara en Hawaiiansk grej men sök på det) nyttigt och hiiiiimmelskt gott..

Write A Comment