Allt i allo

Kräk

10.01.12

Nu finns en kass tidning om en lika kass bok. My inner goddess kräks lite.

20121001-122019.jpg

You Might Also Like

9 Comments

 • Reply antonia 10.05.12 at 08:00

  haha jisses!

 • Reply Elin 10.02.12 at 00:45

  Alltså, lite väl hätsk stämning här tycker jag. Det verkar inte som att majoriteten av kommentatorerna läst boken. Jag har läst den, och kan hålla med om att det är ett ganska fånigt scenario som utspelar sig. Men, är alla böcker man läser smarta och pretentiösa eller ger livet en djupare mening? För min del läser jag böcker som underhåller, kanske får mig att skratta eller gråta, gärna drömma lite. Så, måste man då hata en bok? Det är väl snarare ens egen tolkning av varför folk gillar boken som man kan hata.

  Sen kan jag hålla med om att hysterin kring den här boken är helt sjuk. Det är inte första gången någon skrivit lite snusk, och det är definitivt inte första gången det blivit stort (Grottbjörnens folk, någon?).

  • Reply Lovis 10.02.12 at 08:32

   Det är ju knappast så att man hetsar upp sig över snusket. Som du säger så har väl snusk alltid varit poppis, men den här hysterin retar gallfeber på mig. Jag har gett boken ett försök men erkänner att jag inte orkade med alltihop. Jag tyckte att twilight fantasin sken igenom raderna och blev irriterad på den extremt stereotypa poträtteringen av den mystiska mannen och oskuldsfulla (och dumma) flickan.

 • Reply Sandra - Breakaway 10.01.12 at 20:46

  Författaren besökte just Minnesota och kvinnor kampade utanför Barnes & Noble för att träffa henne 😉

 • Reply Lisa 10.01.12 at 15:04

  Usch alltså…jag HATAR de där böckerna utan att ens ha läst dem. Och jag har de senaste veckorna blivit tokig så fort jag öppnat nyhetsmejl från de två största svenska onlinebokkedjorna där de vill att jag ska förhandsboka den andra/tredje delen. Dessutom skickar de med tips om liknande böcker. Bara för att jag är kvinna betyder inte det att jag vill läsa sån där skit/mjukporr eller vad det nu är. Jag har försökt hitta mejladresser till B***s och A******s dit jag kan skicka mina hatmejl men ännu inte lyckats. Nu blev jag dock uppmuntrad till att ta upp adressökandet imorgon!

 • Reply hanna 10.01.12 at 13:32

  Oj. Men oj. Whyyyy liksom?!

 • Reply Jessica 10.01.12 at 13:05

  Undrar mest vad “Christian inspired cocktails” innebär.

 • Reply emilia 10.01.12 at 12:46

  Orkar inte….

 • Reply Lovis 10.01.12 at 12:45

  Jag förstår inte hur kvinnor kan betala för detta. Jag vet inte om man ska skratta eller gråta. Det är så himla pinsamt? Har folk så kass självkänsla och respekt att detta blir attraktiv litteratur? Eller nästa fråga; har folk så kasst sexliv att detta blir drömscenariot?

 • Leave a Reply