Sweet home Denver!

Snuvad

09.27.12

Förstååå vilken fin campingplats de här nissarna har, de snodde den ifrån oss när vi var i Steamboat. eller snodde och snodde, de var där först, och vi försökte sparka ut dem. Gick  inte.

I stället campade vi i skogen. Det var vackert där med! (fotot är ifrån morgonen efter)

Här sov vi. Jag är tältuppsättare och Casey är tältpackare. Jag HATAR att packa ihop tält och sovsäckar. Det gör mig förbannad direkt, alltid för trångt, för kallt och för tidigt.

När det blev mörkt blev det läskigt, vi berättade spökhistorier för varandra och lös ut i mörkret med ficklamporna och såg ögon som blänkte!! Jag var övertygad om att vi skulle bli uppätna av en björn eller ett mountain lion, Nala var övertygad hon med, på helspänn hela natten. Skönt att ha med sig en lejonhund!

Så här somnade vi..

Så här vaknade vi…

Vi sätter ihop sovsäckarna så det blir en stor, Nala ligger alltid i mitten och det är helt värdelöst och obekvämt men vansinnigt mysigt om man hamnar på rätt sida och får spoona med henne. .

Björnarna var tyvärr nere i Steamboat istället, de är hungriga och äter sopor om nätterna. Kände mig lite snuvad på både utsikten och björnarna. Jag vill vill vill se en vild bjöörn innan jag dör!

Ironiskt nog, hade vi sovit i Jessica och hennes mountainmans lägenhet så hade vi varit mindre än 20 meter ifrån björnen som åt upp dessa sopor… I morgon kommer Jessica hit ner och stannar över helgen innan hon far vidare till Svea Rike. Avis, JA!

You Might Also Like

15 Comments

 • Reply Anna Granström 10.01.12 at 02:31

  Alltså det ser så sjukt mysigt ut, men jag är asrädd för mountain lions och björnar, så jag hade aldrig vågat… Jag är en mes! Vi sov i bilen i Yosemite, lagom läskigt för mesiga jag 😉

 • Reply Malin 09.29.12 at 04:00

  Men vaaa, varför kunde ni inte campa där med då? Är det nån regel/lag att man måste ha en viss distans mellan varje tält eller så? Man tycker ju att det kanske vore säkrare till och med (mot björnar och så) om man var lite fler människor inom samma område så att säga… Eller jag vet inte men jag hade nog skittit i att de var där iaf och slått mig ner 50m bort för att få den utsikten! 🙂

  • Reply Linnéa 09.29.12 at 11:44

   Bh men det är som en oskriven regel, man campa inte så nära att andra ser el hör en.

 • Reply Susanne 09.29.12 at 01:50

  Shit, vad underbart! Det där vill jag också uppleva någon gång! 🙂

 • Reply Nadja 09.28.12 at 13:50

  Wow, vad vackert! Guuula lov! Blir lite sentimental och saknar host.. Jag blir alltid lurad och tror att det kommer va skitmysigt, sen ligger jag och hackar tender hela natten..

 • Reply emilia 09.28.12 at 09:36

  Träden med gula löv, så sjukt vackert!

 • Reply Britt-marie 09.28.12 at 08:23

  Vackert! Kul att du är en naturmänniska. Men det får du nog tacka pappa för:)

  • Reply Linnéa 09.28.12 at 09:08

   Nej men du gillar ju att segla!

 • Reply Desiree 09.28.12 at 07:11

  Det där ser ju bara sååå nice och mysigt ut. Det är ju dessutom så vackert så man tappar andan när alla träden lyser med sina guldgula blad. Naturen där du bor är ju fantatastiskt vacker. Ser supermysigt ut med Nala mellan er. Lite extra värme. De där björnarna ska man nog passa sig för. Hade gärna sett en på avstånd men vill inte komma dem allt för nära.
  Kram!

 • Reply Amanda 09.28.12 at 01:43

  Vad mysigt att gå ut och camp, jul med så mycket vildmark nära staden!

 • Reply Sandra - Breakaway 09.28.12 at 00:18

  Jag ska åka upp till norra Minnesota i helgen och gå på hike. Det blir skönt att komma ut i naturen igen 🙂

  • Reply Linnéa 09.28.12 at 07:54

   Sandra – gör en tutoooorila i foto och editing!

 • Reply I min lilla lilla värld 09.27.12 at 23:48

  Vilket liv du lever. Gud så underbart!

 • Leave a Reply