Oh vad jag älskar CrossFit. Idag var det bara jag och coachen på passet och jag fick så mycket bra tips och övningar. Att börja med CF är det bästa jag gjort för mig själv, någonsin. Nästa månad firar jag två år som Crossfitare!

På lördag smäller det, några av mina favorit bloggare här i Colorado för att Snacka Paleo.

Har ni inte läst de bloggarna ännu så gör det NU.

Nomnompaleo

The clothes make the girl

Hollywouldifshecould

…och Paleomg så klart. Kanske inte primärt för recepten utan för att hon skriver så roligt att jag kissar på mig.

Känns som om jag måste åka dit, de är mina idoler, men jag är fasiken inte sugen på att köra bil 4 timmar för att komma dit. Speciellt inte nu när alla elks är vrålkåta och står mitt i vägen arga som bin. Vad gör jag om bilen blir humpad av en elk? Tutar? Kör eller bara väntar på bättre tider? Hur lång tid tar det?

Anywho. Dagens WOD var följande.

5 Thrusters

10 pullups

100 m sprint

1 min rest

x 10

22.44 sek. Kändes snabbt och hade jag haft någon att peppa mig mot hade det nog gått ännu snabbare. Men det var skönt med ett solopass.

Alltså jag får en sådan jävla ångest av att lägga ut bilder som den ovan. Men sanningen är att jag TAR foton på mig själv för att se resultat, före Whole30, före och efter intensiva tränings veckor etc. Snälla goda anställningsgudar, hoppas att nuvarande och framtida chefer tycker att jag inte är helt narcissistisk utan anställningsbar för att jag ALDRIG ÄR SJUK, TAR RÖKPAUSER ELLER LJUGER. Jag är bara lite obsessed med resultat.. och det är väl bra?

22 Comments

 1. Oj vad duktig du är… men jag fattar aldrig vad alla övningar du är (som när du gjort PR på två saker på instagram). Men grattis! 🙂 Ja, jag skulle ju kunna googla. Men det vore roligt om du förklarade alla här på bloggen. Kanske med foton? 🙂 Eller det kanske finns i arkivet?

 2. Wow vilka snygga rutor!!!
  Blir peppad på att träna igen, bara jag slipper min hosta!
  På ett av mina förra jobb så googlade de alla som skulle på intervju och en kille fick inte komma på intervju pga av sina bodybuildar-bilder. Fast jag tror bara att intervjuaren var avundsjuk 😉
  Kör på, du är en inspiration ska du veta!

  • men bodybuilder foton.. jag tycker inte att det gör en människa så illa att de inte längre kan representera ett företag?!

 3. alltså… jag vill börja träna. med Nånting. har gymmat, men tycker att det är rätt trist och framförallt är människorna på gymmet så bajsnödiga… funderar på att testa crossfit. men då kommer frågan, som kanske är korkad; kan man käka medelhavskost och köra crossfit? eller blir man utmobbad och klassad som dum i huvet om man inte äter paleo?

  • emma sofie w Reply

   Du kan käka vad som helst och köra crossfit! Jag äter inte paleo, medelhavskost eller något annat, det viktiga är att du är där och gör ditt bästa! Kör kör kör, det är så jävla roligt!

  • Crossfit är inte bajsnödigt! Kom kom kom!! Ingen bryr sig om vad du äter, men kommer du fråga om kostråd så kommer din tränare med all sannorlikhet snacka paleo, men det är verkligen inget du måste äta för att känna dig som en i gruppen!

 4. Jenny i VA Reply

  Det ar helt ok att vara self obsessed nar man har sana magrutor, det skulle jag ocksa vara! Bra kampat! Sjalv kanns crossfit valdigt avlagset, men om nagot ar kanske jag kan tanka mig och testa. Maste bara ga ner lite (mycket ) i vikt forst och trana upp kondisen sa jag inte skadar mig…igen. Men jag ar pa god vag och det kanns skont, har precis uppnatt mitt forsta mal att ga ner 5%, yeay me! Och det ar kul att bli lite peppad, sa heja pa! Mer crossfit prat:-)

  • Kom som du är! Du kan alltid modifiera passen och tränarna hjälper dig med det du behöver! Det är så roligt, jag lovar! 🙂

  • Precis som Emilia säger, du behöver INTE vara vältränad eller fit för att börja. När jag började kunde jag göra 5 armhävningar och använde plaströr istället för skivstång! Börja på en gång, mer resultat på det sätter!

 5. Men oh my god, din mage är ju helt sinnessjuk! Sinnessjukt snygg that is… Bra jobbat!!

 6. My god vilka snygga rutor på magen du har människa. Det märks att du älskar cross fit. Jag tänkte faktiskt att jag ska kolla upp om det finns något bra crossfit ställe i Basell nu när jag flyttar dit. Hade gärna testat här i Stockholm också men rena crossfit gym är extremt dyra här. Jag har kört på friskis för att de har väldigt bra priser och perfekt läge nära jobbet men nu när jag ändå ska bekanta mig med ny stad och nya träningsställen så kollar jag gärna vad de kan erbjuda i from av crossfit.
  Kram snyggig.

 7. Oj, min man kopte en groupon for ett tag sen och nu maste vi anvanda den innan den gar ut i datum, och jag blir peppad av ditt cross fit snack, men jag ar ocksa skit radd! Jag ar sa vek och svag och det kanns som att jag troligen komma ligga i en hog och grina for det mesta. Jag ar redan saaa naaara att inte ga ditt pa mandag da det ar dags.. scary..

  • men herregud GÅ!! varför vill du inte? Alla är trevliga, alla har varit nybörjare. Inget att vara rädd för, du kommer älska det!

 8. Jag vill ha dina magmuskler! Så avis. Blir till att hårdträna en massa löpning och bygga upp styrkan inför våren då alltså (och träna på DU hujedamig!).

  Grymt jobbat 🙂

 9. Instämmer inte med föregående. Är förkyld och febrig och huvudvärkig så bara tanken på att röra mig, gå tillbaka till sängen, är så jobbig att jag sitter kvar och läser bloggar. Men om ett par dagar kommer jag tillbaka och blir peppad! Du är grym!

 10. Vad grymt med ett sånt här peppande inlägg nu på morgonen! Har gått upp lite tidigare idag för en morgonpromenad och hade turen att vakna till sol fast regnet vräkte ner igår. Nu ska jag inspireras av det här inlägget under tiden jag går och planerar min träning framöver! Tack för inspo:)

Write A Comment