Vi börjar vår fredag med all kika på ekorrar och på hundägare som låter sina hundar bajsa på vår tomt utan att plocka upp (de kommer att hamna i helvetet.. så är det bara, samma helvete som föräldrar låter barn skrika på flygplan hamnar i)

Fin helg framför oss, ikväll är det SWEA fest och sen drar vi till Steamboat för att campa med en massa vänner (som också gör Whole30). Vi ska kolla på lööööv. Colorados vackraste tid börjar nu och då ska man titta på löv. Hepp. Jag känner redan nu hur kallt det kommer bli, kyla och jag går inte hand i hand utan jag blir FÖRBANNAD när det är kallt. Måste köpa vinterjacka.

Trevlig helg på er!

20120921-084220.jpg

19 Comments

 1. SWEA har precis borjat i Melbourne ocksa… Ar jattekul att lasa om vad ni har hittat pa dar tidigare, och hoppas det blir lika lyckat har! 🙂

 2. En sak stör mig som fan. När unga “hippa” barnlösa människor skickar elaka blickar och suckar högt mot en när man sitter med ett otrösterligt barn på ett flygplan, buss eller tåg. Jag förstår att det är jättejobbigt att lyssna på, men hela världen rör sig faktiskt inte runt just dig, bara för att du inte har barn. “Jaaa, jag LÅTER mitt barn skrika lungorna av sig endast för att reta dig, din retard!” Nej, så viktig är du inte!

  • Förstår det, så känner jag inför människor som inte förstår sig på hundar. Det jag menar är (vilket jag tror man måste anstränga sig för att missförstå, stör mig för övrigt som faan på “trötta” mammor som inte läser ordentligt) är att föräldrar som INTE BRYR sig om sina barn, och när barnen beter sig som små djävlar, inte gör något. Låt dina barn bete sig som djävlar hemma, på dagis eller vart som men inte i flygplan när folk försöker/behöver sova och INGEN kan sova pga du inte bryr dig om att trösta dina barn. Jag förstår att det inte alltid går att trösta trötta barn, men som förälder är det ditt ansvar att åtminstone försöka när andra lider. Försöker du, ingen skada skedd, då känner jag bara sympati och – du har a right way to heaven. /GUD

 3. Bajs – nej tack. Ha, ha, svensk jag är , för nästa tanke jag tänker är “sätt upp en skylt”!
  Barn – nej tack. Fast jag har en. Cirka finast i världen, men på flygplan är det ingen bra grej, men tro oss svettiga föräldrar, vi sliter antagligen med att få tyst på demom de skriker. De där barnen. Som lappar inte fungerar på.

  • 99.9% av alla föräldrar försöker och jag hjälper de gärna om de vill ah avlastning. resterande 0.01% hamnar i helvetet.

 4. Lisa Boland Reply

  Hej Linnéa,

  Var bara tvungen att skriva ett litet hej. Det var nämligen så att jag satte mig vid datorn för att söka upp recept på kanelbullar (har ju använt Ansis recept i Denver och tänkte nu pröva att baka på vanligt svenskt recept i Atlanta). Hittade då “bullar på torrjäst i USA” som jag genast klickade på och kom till en blogg om bakning. Hon länkade till var hon hade hittat receptet och det var hos dig! Bloggvärlden är liten ibland 🙂
  Hoppas SWEA-träffen var trevlig och att det inte blir för kallt i natt!
  Kram,
  Lisa

  • Hej Lisa! hur har du det in the south? Vad roligt, hur blev bullarna?? Det är så mycket lättare att baka där nere!

 5. Låter som en helt underbar helg som ni har framför er. Kul att SWEA fixar en hel del och att det inte bara är en klubb för gamla tanter som jag trodde först när jag jag hörde talas om dem. Löven som skiftar i Colorado. Åh jag blir avis. Vill också väldigt gärna åka och kolla in löven i just Colorado. 🙂
  Kram!

 6. Åh mys!! Önskar också att här skulle vara fint att gå men nä, nu är det som värst med kylan.
  Kroppen klarar inte av när temp inte kan bestämma sig om den ska ligga på 10-17grader och då fryser jag som mest. Är konstant blå om naglarna, kall ända in i märgen och fötterna blev aldrig varma igår på ett 10h arbetspass.
  Det är nu jag håller mig inomhus eftersom risken är jäkligt stor att jag börjar odla skägg och mustach (belive me! det hände vintern efter att jag kom hem från AbuDhabi – not pretty)…

 7. Anna Charlotta Reply

  Haha.
  Känner också igen mig precis.
  Blir skitförbannad när jag fryser – särskilt inomhus.

 8. Så mysig bild.

  Ni får kasta ägg på dem nästa gång de inte plockar upp det!

  Trevlig helg på er med, hoppas ni får en riktigt mysig helg!

 9. Helvetet för dom kommer vara i en Bajamaja 😀 Ska jag rota fram min härligt varma röda Dunjacka tills ikväll? Du kommer inte frysa i den, det kan jag lova 😀

Write A Comment