Om en månad är de här!

Om en månad kommer två av de absolut viktigaste personerna i mitt liv hit. Mamma och mormor. Jag försökte skriva ner hur viktiga de är, men det går inte. Det är det där osynliga bandet som är så starkt att inget annat betyder någonting. Vi är familj, vi är släkt och vi är viktigast i varandras liv. Starka kvinnor tack vare varandra och tack vare generationer före oss.


Mormor – vilka är dessa karlar du omger dig med? Glada gubbar!

Blir ni förvirrade nu, förlåt i så fall. Jag har två mormödrar. En som nyligen lämnat oss och en som är högst levande. Två olika personer men som gav och ger samma kärlek.

6 Comments

 • Casa Annika says:

  Vilken familj du har. Är verkligen, verkligen glad för din skull att de kommer och hälsar på!

 • Anna says:

  Vad mysigt, kan förstå du längtar tills de kommer! Hoppas ni får det helt underbart (men det är jag säker på att ni får)!

 • britt-marie lindblad says:

  först ska vi kramas. Sen ska vi gråta en skvätt. sen ska vi kramas igen. Sen vill jag somna och hålla din tunna vackra hand…sen ska vi fnissa, shoppa, äta, och kramas lite till. och ta väldigt många bilder. På dig och på oss.

  Järngänget!!

 • mormen says:

  Längtar extremt mycket tills vi ses har redan börjat packa.
  Dom glada gubbarna och jag är distriksstyrelseledamöter i Stockholms bygdegårds distrikt så de så

 • Johanna O says:

  Vad fint och härligt! Hälsa dem så mkt! Puss

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>