Jag sitter i en bar med massa vänner och tittar på fotball.. Jag döööör vad tråkigt det är. Just nu spelar Denvers lag mot Atlanta och per automatik så hamnar jag på motståndarsidan och alla i hela baren hatar mig. Kan det vara för att jag tog på mig Caseys tröja som låg i bilen? Jag frös!! Jag fattade inte!! Jag är invandrare!! Kommer inte Casey och räddar mig snart är sannolikheten stor att jag kommer bli ihjälslagen.

20120917-191417.jpg

20120917-191431.jpg

3 Comments

  1. Ha ha misstaget med tröjan är oslagbar. Calle går hela tiden omkring med sina Alabama tröjor och han fick höra en hel del Roll Tide rop från folk när vi var i Nashville och han hade denna t-shirt på sig. Vann Denver eller vann Atlanta matchen ni kollade på?
    Kram!

  2. Gumman, du skulle kommit hit och myst med te och kaka och The Voice. Här får man ha vilken sorts tröja som helst! Även om Tre Kronor tröjor gärna får stanna hemma i garderoben.. 🙂

Write A Comment