Idag snöar det i bergen och det är kyligt i Denver. Jag började morgonen med en timmes löptur med Nala och efter det blev jag aldrig riktigt varm. Nu sitter jag vid datorn och arbetar samtidigt som jag försöker värma mig med ljus och te… I år ska jag köpa en riktigt varm vinterjacka. Tänk sovsäck. En vandrande sovsäck ska jag se ut som… en larv.

Jag kan inte släppa hur BRA jag sover sista tiden. Jag har alltid sovit bra, men nu vaknar jag av mig själv, glad och pigg. Casey kommenterade på det idag, han sa att jag hade vaknat upp med ett leende (ehh) den senaste veckan. Jag är så glad att jag kör på det här med Whole30. Det är stor skillnad på hur jag mår, mer än Paleo 30 dagar. Däremot känner jag mig inte lika monsterstark i kroppen som jag gjorde med Paleo.

 

 

5 Comments

 1. Härligt! Bra sömn gör jättemycket för hur man mår och hur man orkar och tacklar dagen.
  Kram!

 2. Jag håller med dig! Jag sover bättre (går inte upp och typ kissar på natten – jag vet jag är en gammal kärring) men som sagt jag känner mig inte lika stark i kroppen som jag har gjort innan. Kan iofs bero på att det här jäkla magviruset kommer tillbaka ständigt. Tack och lov enbart på morgonen men ändå man är ju matt fram till lunch känns det som.
  Äter way för mycket grönsaker just nu och nog för lite protein, måste ändra på det. Och införskaffa mig lite fett. Men annars går det rätt så bra nu alltså 🙂 Kör på tonfisksallad till frulle med lite kokosmjölk som dressing samtidigt som jag drömmer att kokosmjölken är majonnäs egentligen. Oh well man tager vad man kan äta 😀

 3. nej nu har jag missat något, whole30 är väl paleo bara det att den är väldigt strikt? vad var det som gav dig styrka när du bara åt enligt paleo30, är det mer fett/protein eller något sånt?

 4. Backcountry.com brukar ha riktigt bra deal ibland……speciellt om du ar intresserad av Norrona, det norska market….lite dyrt i kanten, men bra mycket billigare an i Sverige!!
  Sierra Tradingpost har ocksa riktigt bra deal ibland och Moosejaw, och ibland kan du aven soka pa internet efter coupon codes som du kan anvanda pa moosejaw och sierra trading post.. 🙂

  Man kanske ska ta och prova pa den dar whole30… 🙂

  • Oh Tack! och ja prova – det är rätt trist första veckan men nu känns det helt fantastiskt!

Write A Comment