Skjuuuuut mig. Caseys firma har ett charity event och bland mitt i allt finns ett fotobås. Kul ide! Jag drog dit Casey för jag känner att det här är något vi måste göra! Lite wild and crazy, med hattar, glasögon och boa. Så vi tar och smiter in, tar foton och sista fotot SKA vara vara ett hångelfoto. Jag vet inte varför?! Kanske vill jag inte vara 28 going on 29!! Kanske vill jag hångla med Casey bara för att han är ung och fräääsch. Jag hade kanske omvärderat det beslutet om jag hade vetat att kameran som tog fotot.. Egentligen var en videokamera… Länkade till tv apparaterna här.. Inför alla Caseys kollegor, chefer, kunder och potentiella kunder. En rätt oskyldigt foto men kanske inte det man vill ska visas LIVE inför alla. Speciellt inte eftersom vi fick hångla i typ en minut innan fotot togs. Fan fan fan.

20120914-202934.jpg

24 Comments

 1. Men ni är ju som tur var gifta 😉 annars hade det ju varit en stooor synd^^ Tur också att det var ni och inte de där 2 på avdelningen som har en fling ( ja om det nu finns nåt sånt par på jobbet…men du fattar ) Gulligt och fint, ni är ju en match made in heaven så inte behöver du tycka det är pinsamt. Det hade ju varit värre om ni gått längre där inne i photoboothen 😀
  Kul att du mår bra på whole30 men det låter tufft, jag kör mitt lchf och det kan kännas tufft i äppelpaj tider lemetallya 😉 ska nog försöka få ihop en gluten o sockerfri variant, men det kommer att se bra ut men smaka substitut. Gluten o socker + smör, blir magiskt så är det bara. Sen att jag mår dåligt av det är en smäll man får ta ibland. Kan man vara bakis på alkohol kan man väl ta en bakisdag på gluten också 🙂

 2. Underbart foto! Tycker också att det är gulligt. Dom överlever nog och ni med. Om ett atg skrattar ni gott åt detta 😉

 3. Håller med föregående kommentarer! Det var bara fint och något som de faktiskt har räknat med att det skulle hända, och säkert hoppats på. Ha inte ångest över det!

 4. aaaw :’) tycker faktiskt bara det är jättegulligt. de som var på festen och inte log åt det har en pinne uppkörd i röven, haha.

  • För att jag hade velat att mitt liv var Mer dunkar med åldern. Måste börja pensionsspara!

   • 28 är inte gammalt. Jag är 27, fortfarande på universitetet, bor helt ensam i Norge i en etta på 24kvm. Är inte ens tillfälligt eftersom mitt liv kommer bestå av 2åriga kontrakt på diverse universitet typ livet ut. Se hur MYCKET du faktiskt har nu när du bara är 28

  • Jamen jag håller med! Herregud Linnea du är ju inte ens 30!! Lugn livet ligger fortfarande framför dig och du har tamigtusan upplevt bra mycket mer än vad många i din ålder har. Tycker att du ska försöka blir lite mer “kolla allt jag har” istället för “kolla allt jag INTE har”.

   Du har Casey och er framtid tillsammans ser ju sjukt lovande ut tycker iallafall jag.

   Att hångla inför massa jurister måste vara väldigt befriande för dem att se, speciellt när det är snygga du med..;)

   Kramen

 5. Hi hi fniss, kan se hur folk tittar på teven med lite röda kinder 😛 Men himla gulligt av er, in the moment, så det ska vara! När ni är 80 år så ler ni åt detta ögonblick. Om de nu sätter in en video/kamera så vill de nog ha lite action oxå ha ha. Vad sa chefen?

 6. Jag tycker att det var ett jättehärligt och fint foto på er. Jag tror inte att folk tog illa upp men självklart kanske man hade velat veta att fotot var mer än bara ett foto. Men man blir glad av att se detta foto på er två. Ni är unga, kära, nygifta och ni utstrålar lycka.
  Don´t regrett it, just love it.

 7. Hahaha. Fotot var ju fantastiskt fint men jag förstår pinsamhetskänslan – lite som när någon ska ta en bild med iPhonen och man står stilla och ler snällt och det visar sig att den filmar. Inte det bästa liksom. Men vad sjukt att inte berätta att det fanns videokameror därinne!

 8. Haha, vad roligt! Dock så kan du nog lugna dig med att varenda person i det rummet var avundsjuka på er 🙂

 9. Haha! Jag är inte skadeglad men guuu vilken rolig “tabbe”! 😉 Om det får dig att må bättre så blev nog alla som såg er lite avundsjuka, alla vill vara spontana och romantiska 🙂

Write A Comment