…är att en av Sockerbitens äldre släktingar har nyligen hittat till facebook.. hon är döv sedan barnsben men läser läppar och talar fantastiskt bra, men hon talar så HÖGT. Samma sak är det på Facebook.. allt skrivs MED STORA BOKSTÄVER. Jag kan liksom höra hur hon skriker hela vägen ifrån Georgia…

Varje status uppdatering jag skriver på svenska kommenterar hon på, och alltid med samma “I DO NOT UNDERSTAND YOU” eller senast så skrev hon “ECH I OH BOKL YERTY…….” Jag tar det som att hon tröttnat på att jag skriver på mitt modersmål?

Nu är det inte ens fem veckor kvar! Mamma och mormor mys i en hel vecka!

6 Comments

  1. Ha ha känner igen det där. Har själv en farmor som är döv, inte för att hon missbrukar versaler men hennes sätt att skriva låter ibland lite hårt ha ha 😀 Kul att du får besök 🙂 🙂

  2. Det är väldigt störigt med versaler.. Men jag har vid flera tillfällen lyckats komma åt caps lock på mobilen och skickat iväg skrik-sms… Oups…. Fö så har jag också insett det där med översättningsknappen på fb, mina utländska vänner har plötsligt börjat gilla och kommentera mina statusuppdateringar på svenska…

  3. Mina brittiska kompisar har precis nämnt för mig hur praktiskt de tycker det är med översättningsknappen som dyker upp under mina inlägg, så de förstår vad jag skriver. 🙂

  4. JAG FÖRSTÅR INTE VAD DU MENAR, DET ÄR VÄL INGET FEL MED ATT SKRIVA MED STORA BOKSTÄVER HELA TIDEN? VADÅ SKRIKA? VADÅ?

Write A Comment