“Jag vill! Inte för att jag redan är hälsosam och tränar, nä, för att jag behöver en FRESH START, för att jag äter sunkigt emellanåt och är en sucker för både dairy och grain…Jag är SÅ sugen på att prova det här, jag har provat lchf förr men är less på att det är så strikt NEJ till frukter och en hel del grönsaker. Plus att det ska vara så mkt fett. Det här känns enklare. Redan innan du skrev det här inlägget hade jag googlat på Whole30 och blivit jättesugen. Så. Boken! I need it!
Jag är tjock och trött!
Och jag gillar ju ren mat, gillar att vi är självförsörjande på kött, ägg och en del grönsaker, det borde inte vara så himla svårt.
Jag har börjat jogga i sommar. Det är alltid något. Nu är det bara maten kvar”.

Casey som domare valde Bondhustrun! Stort Grattis  – boken är grym!  Som Elin säger:

“Jag har redan boken. Whoop whoop! Men jag skulle tipsa alla som inte vinner utlottningen att klicka hem den på nätet. Bästa kostbok jag läst! Den går in i detalj vad som händer när man äter olika sorters mat, hur kroppen kommer in i en ond cirkel och hur fullkorn bara är full-of-shit. Samt hur kroppen svarar på olika livsmedel -bra&dålig, och vad man ska äta före och efter träning för att maximera kroppens respons. Den går igenom alla hundra namn för “socker”…etc etc etc
Mycket bra bok. KÖP DEN!”

2 Comments

  1. ÅH! Bästa grejen på länge! Heja hurra för mig! Fantastiskt roligt, jag satt just och googlade på whole30-frukostar. Så himla bra och kul. TACK Linnéa!
    Ska jag maila dig nån adress eller how do we do this?
    Såg du mitt svar på din kommentar, alltså att jag mer än gärna tar de mail du får om whole30, programmet du följer? Om du vill forwarda?

  2. Åh grattis till bondhustrun! Nu blev jag sugen på att köpa boken men jag tror jag hade blivit helt fanatisk och slutat äta det lilla jag redan kan. Men dag 9 idag woopwoop 🙂

Write A Comment